آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۰۵۹

اختصاص بیش از ۷ هزار قطعه زمین طرح جوانی جمعیت در قم

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان قم از اختصاص ۷ هزار و ۶۵۰ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت در استان خبرداد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدحسن اسحاق معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان قم امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: مطابق ماده ۱۰۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، دستگاه‌های اجرایی مکلفند نسبت به پیگیری اخذ این اراضی و عقد قرارداد‌های مربوطه اقدام کنند؛ در غیر این صورت، اداره کل راه و شهرسازی مجاز است نسبت به واگذاری این اراضی به اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط اقدام کند.

وی با اشاره به ضرورت تأمین سرانه‌های شهری و خدمات عمومی، از واگذاری اراضی با کاربری‌هایی همچون آموزشی، مذهبی، تجاری، فضای سبز، ورزشی و تأسیسات شهری به دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

اسحاق از تخصیص حدود ۹ هزار قطعه زمین انفرادی به متقاضیان نهضت ملی مسکن در سالجاری خبر داد و تصریح کرد: برای بیش از هفت هزار نفر دیگر نیز تاکنون تشکیل پرونده شده است که پس از طی مراحل اداری و مالی، قرارداد‌های واگذاری اراضی به آنان تحویل می‌شود.

وی از تخصیص هفت هزار و ۶۵۰ قطعه زمین به متقاضیان واجد شرایط در قالب این قانون خبر داد و افزود: حدود سه هزار متقاضی دیگر نیز پس از تکمیل فرآیند بررسی مدارک، در نوبت دریافت قرارداد واگذاری قرار دارند و سایر متقاضیان نیز با فراهم شدن شرایط و تأمین زمین، به مرور در این طرح قرار خواهند گرفت.

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان قم توضیح داد: بیش از ۲۰ هزار نفر از متقاضیان مشمول قانون جوانی جمعیت (خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر) در سامانه نهضت ملی مسکن نام‌نویسی کرده‌اند که از این میان، ۱۴ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده‌اند.

اسحاق در پایان با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه تثبیت مالکیت اراضی دولتی، گفت: طی سال گذشته، چهار هزار و ۱۵۰ هکتار زمین در قالب طرح‌های ملی در شهرک‌های پرنیان، کهک، قنوات، ۵۶۰ هکتاری و شهید سلیمانی تملک و بالغ بر ۱۸ هزار فقره سند مالکیت کاداستری به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن صادر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار