
عقبماندگی پروژه کریدور شمال غرب کردستان جبران میشود

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هوشنگ بازوند روز دوشنبه در بازدید از بخشی از مسیر کریدور شمال غرب-جنوب غرب واقع در شهرستان سقز، گفت: محدوده کریدور فاصله هزار و ۵۰۰ کیلومتری مرز بازرگان تا بندر امام خمینی (ره) است که از پنج استان عبور می کند.
وی با اشاره به اینکه در اختصاص اعتبارات این پروژه، عدالت استانی در ارتباط با کردستان رعایت نشده است، افزود: این کریدور در کردستان، به دلیل اینکه کمتر از سایر استان ها زیر بار ترافیک رفته، دارای شرایط سخت تری است و باید این عقب ماندگی جبران شود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته اعتبار این پروژه رشد بسیار قابل توجهی داشته است، گفت: در سال ۱۴۰۳ هم در مقایسه با سال ۱۴۰۲ نسبت به استان های دیگر اعتبار بیشتری به کردستان اختصاص یافت که امسال هم این اعتبار ۲.۵ برابر بیشتر خواهد شد و این افزایش را در استان هزینه خواهیم کرد.
بازوند با اعلام اینکه عقب ماندگی پروژه کریدور واقع در استان کردستان را جبران خواهیم کرد، افزود: ۲۰ کیلومتر از این مسیر در سال ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه بخشی از اعتبار این پروژه شامل تملک زمین ها هم به طور جداگانه اختصاص خواهد یافت، بیان کرد: ۱۳ کیلومتر مسیر سقز - بوکان تا پایان امسال زیر بار ترافیک می رود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور یادآور شد: اتمام پروژه کریدور یکی از دغدغه های وزیر راه و شهرسازی و استاندار کردستان است بنابراین باید برای تکمیل این پروژه همه تلاش خود را بکار گیریم.