آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۷۱۶

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت تخصیص اعتبار کردستان در ۱۴۰۴ است

رئیس سازمان مدیریت کردستان گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت بالا، اولویت امسال استان است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اکبر محمدی یکی از آفت‌های گریانگیر نظام برنامه ریزی کشور را وجود پروژه های نیمه تمام خواند و بر تلاش برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت ماده ۲۷ قانون الحاق۲ برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام عمرانی در استان استفاده می کنیم، افزود: در سال جاری اولویت اصلی ما اتمام پروژه‌های نیمه تمام و تعریف حداقل پروژه‌های جدید است و سعی خواهیم کرد برای افزایش بهره‌وری اعتبارات این رویه را پیش بگیریم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان یکی از مهتمرین اقدامات این سازمان در سال گذشته را راهبری و مدیریت شوراها و کارگروه‌ها دانست و گفت: ۱۳ جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با ۱۶۲ مصوبه تشکیل شد.

محمدی ادامه داد: مهمترین مصوبات این شورا در سال گذشته تامین هزار و ۲۰۰ هکتار زمین در قالب الحاق یا طرح‌های شهرسازی در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن بود.

وی اضافه کرد: واگذاری ۱۸ هکتار زمین برای احداث پارک علم و فناوری استان، تصویب طرح شهرک خورشیدی به مساحت ۱۵ هکتار و تصویب بیش از ۱۶۹ طرح در بخش های کشاورزی و صنعت ومعدن غیره از دیگر مصوبات مهم شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با اشاره به اینکه ۱۳ جلسه شورای فنی استان به عنوان بازوی نظارتی در حوزه فنی تشکیل شد، گفت: نتیجه این جلسات تایید و بررسی ۱۶۳ پرونده پیمانکاری، ۲۳ شرکت مشاوره و ۲۲ شخص پیمانکار بود.

محمدی از دیگر اقدامات مهم سال گذشته را انتقال دبیرخانه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان از اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواند و بیان کرد: تا پایان آذر سال گذشته پنج درصد تسهیلات تکلیفی قانون بودجه در استان جذب شده بود که این میزان تا پایان اسفند به ۷۰ درصد رسید و امید می رود تا پایان فروردین به ۹۰ درصد افزایش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار