آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۵۲۳

معدوم‌سازی ۱۸ تن فرآورده غیربهداشتی در پی گشت‌های مشترک نظارتی در البرز

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از انجام بازرسی‌های گسترده از واحد‌های صنفی، رستوران‌ها، نانوایی‌ها و فروشگاه‌ها در سطح استان خبر داد و گفت: در جریان این بازدید‌ها ۱۸ هزار کیلوگرم فرآورده فاسد و غیربهداشتی معدوم شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سلیمان رزاقی مدیرکل  تعزیرات حکومتی استان البرز از اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی مختلف با همکاری بازرسان اتاق اصناف، شبکه بهداشت و اداره کل دامپزشکی استان خبر داد.

وی گفت: در قالب این گشت‌های مشترک از واحدهای عرضه گوشت و مرغ، نانوایی‌ها، فست‌فودها، غذاخوری‌ها و سایر مراکز حساس از نظر بهداشتی بازدید شد.

رزاقی افزود: بیشترین تخلفات مشاهده‌شده مربوط به نانوایی‌ها، رستوران‌ها، قنادی‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های پروتئینی بوده است. در مجموع طی این مدت، ۱۸ هزار کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد، شیرینی، آب‌میوه و سایر اقلام غیربهداشتی کشف و معدوم‌سازی شد.

وی ادامه داد: در جریان اجرای این طرح، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میادین میوه و تره‌بار، قنادی‌ها، آجیل و خشکبار پایانه‌های مسافربری، مراکز اقامتی بین‌راهی، رستوران‌ها، آرایشگاه‌ها و قالیشویی‌ها نیز مورد بازرسی قرار گرفتند و با متخلفان در چارچوب قانون برخورد شد.

رزاقی تأکید کرد: تشدید نظارت‌ها با هدف صیانت از سلامت مردم و جلوگیری از عرضه محصولات غیربهداشتی همچنان ادامه خواهد داشت.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار