
معدومسازی ۱۸ تن فرآورده غیربهداشتی در پی گشتهای مشترک نظارتی در البرز
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سلیمان رزاقی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی مختلف با همکاری بازرسان اتاق اصناف، شبکه بهداشت و اداره کل دامپزشکی استان خبر داد.
وی گفت: در قالب این گشتهای مشترک از واحدهای عرضه گوشت و مرغ، نانواییها، فستفودها، غذاخوریها و سایر مراکز حساس از نظر بهداشتی بازدید شد.
رزاقی افزود: بیشترین تخلفات مشاهدهشده مربوط به نانواییها، رستورانها، قنادیها و مراکز عرضه فرآوردههای پروتئینی بوده است. در مجموع طی این مدت، ۱۸ هزار کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد، شیرینی، آبمیوه و سایر اقلام غیربهداشتی کشف و معدومسازی شد.
وی ادامه داد: در جریان اجرای این طرح، فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و ترهبار، قنادیها، آجیل و خشکبار پایانههای مسافربری، مراکز اقامتی بینراهی، رستورانها، آرایشگاهها و قالیشوییها نیز مورد بازرسی قرار گرفتند و با متخلفان در چارچوب قانون برخورد شد.
رزاقی تأکید کرد: تشدید نظارتها با هدف صیانت از سلامت مردم و جلوگیری از عرضه محصولات غیربهداشتی همچنان ادامه خواهد داشت.