کد خبر:۱۲۴۶۶۰۴

افزایش ارتفاع موج تا ۱.۸ متر در آب‌های جنوب کشور

سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج به ۱.۸ متر در خلیج فارس و تنگه هرمز هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای تا ۲۸ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۸ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل دو استان خبر داد.

هرمزگان و بوشهر در معرض وزش باد و افزایش ارتفاع امواج

بر همین اساس از روز سه شنبه (۱۹ فروردین‌ماه) تا ظهر چهارشنبه (۲۰ فروردین‌ماه) مناطق ساحلی و دور از ساحل جنوب استان بوشهر و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در خلیج فارس و غرب تنگه هرمز در معرض افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج خواهد بود.

این مخاطره جوی احتمال غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی را در پی دارد.

توصیه به منع شنا

بر همین اساس سازمان هواشناسی کشور منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار