رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری: هنرمندان پاتوقی برای جمع شدن ندارند

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علیمحمد اکبری پیش از ظهر امروز در جمع هنرمندان در دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری به مناسبت هنر انقلاب اسلامی گفت: در سال جاری رویداد فرهنگی مهمی را در سطح استان به نام کنگره ملی ۲ هزار و ۵۰۰ شهید استان داریم که پایه و اساس همه کنگرههای شهدا هنری و فرهنگی است چراکه تاکید مقام معظم رهبری میباشد.
اجلاسیه کنگره ملی شهدا سال آینده برگزار میشود
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام افزود: اجلاسیه قرار بود نیمه دوم امسال برگزار شود اما عدم آمادگیهایی که باید میبود از جمله آماده نشدن محتوای مورد نظر و ... باعث شد تمام امورات در سال جاری اجرا شود اما روز پایانی اجلاسیه ابتدای سال ۱۴۰۵ خواهد بود.
وی ادامه داد: این بدان معنا نیست که کار یک سال به تعویق افتاده است چراکه کار در حال انجام است و کتب در حال مکتوب و آثار در حال تدوین است لذا از هنرمندان انتظار داریم در این رویداد فرهنگی و ماندگار تاریخی توان خود را بگذارند تا شاهد کاری در شأن شهدای استان باشیم.
اکبری بیان کرد: سعیمان این است که در این کنگره از همه ظرفیت استان استفاده کنیم و کمترین استفاده را از استانهای اطراف داشته باشیم لذا بهترین فرصت است تا ظرفیت استان و استعداد هنرمندان به کشور نشان داده شود.
اولویت فرهنگ و هنر در مدیریتهای کلان استان مهمترین دغدغه
احسان قائدی در ادامه گفت: حوزه هنری از دهه هفتاد در استان آغاز به فعالیت کرد و اولویت فرهنگ و هنر در مدیریتهای کلان استان مهمترین دغدغه امروز است چراکه شاید کمتر اتفاق افتاده که دستگاهی مدیران فرهنگی را دور هم جمع کند و همفکری صورت گیرد و همیشه ما دنبال این جلسات بودیم.
مدیر حوزه هنری چهارمحال و بختیاری افزود: لذا احساس خطر میکنیم از اینکه مباحث توسعهای آنقدر در اولویت قرار بگیرد که چیزی از فرهنگ و هنر باقی نماند.
وی با بیان اینکه اتمسفر فرهنگی و هنری در استان کمرنگ است، ادامه داد: به طور مثال دغدغه است که در ماه رمضان و محرم فضای مذهبی در شهر با وجود ظرفیتها کمرنگ است.
هیچ پاتوقی برای گردهمی هنرمندان وجود ندارد
قائدی گفت: متاسفانه دچار فقر زیرساختی در استان هستیم و هیچ پاتوقی برای جمع شدند هنرمندان در استان نداریم، یک سالن تخصصی، یک نگارخانه وحتی خانه هنرمندان در مرکز استان نداریم.
رئیس حوزه هنری استان با اشاره به اینکه فضای فرهنگی در استان امری مغفول است، افزود: متاسفانه ضعف بزرگی در اختصاص منابع و بودجه در راستای حوزه فرهنگ و هنر در استان جود دارد لذا درخواست داریم سازمان برنامه و بودجه وارد شود و بررسی کند که بودجههای فرهنگی ادارت کجا هزینه میشود چرا نمایندگان مجلس برای رای گرفتن در مکانهای دورافتاده که هنرمند ندارد فرهنگسرا بسازد و از مکانهای دیگر غافل شود؟
وی افزود: تا فرهنگ و هنر اولویت سیاستگذاری استان قرار نگیرد تحولی در این حوزه صورت نمیگیرد ما به شدت از لحاظ فرهنگی، گردشگری و معنوی مورد هجمه هستیم .
قائدی در پایان با بیان اینکه ما در استان دچار بحران هویت هستیم، اظهار کرد: هر استانی برای خود هویتی ساخته و ما تلاشی برای ساخت این هویت نکردیم اما در حوزه هنری تلاش کردیم این هویت را برای مردم کشور روایت کنیم و دو اثر جدی «تاریخ انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری» و «تاریخ شفاهی مساجد شهرکرد» در این راستا تولید شده است.
مدیر حوزه هنری استان افزود: ضمانتی برای اجرای تصمیمات هنری در استان وجود ندارد طی سه سال مدیریت در این مکان طرحهای بسیاری دادیم اما متاسفانه ضمانتی برای اجرای این طرحها وجود ندارد که یاری و حمایت شما را میطلبد.