آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۴۸۷

نعمت زاده مشاور رفع ناترازی انرژی شد!/ شوخی دولت با مسئله کمبود برق و گاز

در شرایطی که در زمستان سال گذشته کمبود انرژی بار‌ها باعث قطعی برق در بخش خانگی و صنایع شده و ناترازی گاز تولید صنایع را با مشکل مواجه کرد، وزیر صمت شخصی را به عنوان مشاور عالی ناترازی انرژی انتخاب کرده است که در این سال‌ها حواشی بسیاری داشته و با توجه به سن بالایی که دارد نمی‌تواند دست به کار‌های بزرگی بزند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در حالی که مشکل ناترازی انرژی روز به روز بزرگ‌تر شده و نیازمند اقدامات مهمی است، محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا نعمت‌زاده را به عنوان مشاور عالی ناترازی انرژی در این وزارتخانه منصوب کرد.

 

در شرایطی که در زمستان سال گذشته کمبود انرژی بار‌ها باعث قطعی برق در بخش خانگی و صنایع شده و ناترازی گاز تولید صنایع را با مشکل مواجه کرد، وزیر صمت شخصی را به عنوان مشاور عالی ناترازی انرژی انتخاب کرده است که در این سال‌ها حواشی بسیاری داشته و با توجه به سن بالایی که دارد نمی‌تواند دست به کار‌های بزرگی بزند.

 

به نظر می‌رسد که دولت چهاردهم در برخورد با مشکلات موجود در حوزه انرژی از جمله ناترازی، تنها در حال بازی با مسائل است و توجهی به اینکه ناترازی انرژی در حال تبدیل شدن به یک بحران در کشور است، ندارد. انتصاب محمد نعمت‌زاده، وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت، به عنوان مشاور عالی وزیر صمت در امور رفع ناترازی انرژی، یکی از نشان‌های بی‌توجهی به مسائل مهم و اساسی کشور است.

 

محمد نعمت‌زاده، کسی که سنی از آن گذشته و به نظر می‌رسد توانایی کار‌های بزرگ را نداشته باشد، قرار است در حوزه پر مسئله‌ای همچون ناترازی انرژی در یک وزارتخانه مهم و مرتبط با انرژی فعالیت کند. ۸۰ سال سن، برای یک فرد که باید در چنین سمت مهمی فعالیت کند و تصمیمات سرنوشت‌ساز بگیرد، کار آسانی نیست. با توجه به مشکلات عظیمی که وزارت صمت درخصوص کمبود انرژی با آنها دست و پنجه نرم می‌کند، انتخاب فردی که انرژی و توانایی لازم برای فعالیت را دارد تصمیم منطقی‌تری به نظر می‌رسید تا اینکه مدیری سالخورده در این منصب قرار گیرد. صنعت ایران به دلیل نبود انرژی کافی، قطعی مکرر برق و گاز، استهلاک تجهیزات، عدم سرمایه‌گذاری کافی، در برخی مواقع بازی‌های قیمتی انرژی و... در شرایط مناسبی قرار ندارد و تولید با مشکل مواجه شده است. سوال اینجاست که در چنین شرایطی انتخاب فردی که بازنشسته شده و عمر کاری آن به پایان رسیده، کار درستی است؟

 

اقدامات و گفته‌های مسئولان در دولت جدید در رابطه با ناترازی انرژی شگفت‌آور است. وزیر نیرو در شرایطی که از دهه ۷۰ تاکنون تنها هزار و ۲۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در کشور تولید شده به یک باره قول تولید ۳۰ هزار مگاوات برق تجدیدپزیر طی ۴ سال را می‌دهد! از طرفی درست زمانی که وزارت نیرو جدول قطعی برق را در روز ۱۸ فروردین منتشر می‌کند، محدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور بیان می‌کند که در سال جدید مشکل ناترازی ناترازی برق نخواهیم داشت. این در حالی است که با توجه به شرایط موجود سال جاری یکی از سخت‌ترین سال‌های پیش‌رو در حوزه انرژی است.

 

با تمام موارد گفته شده امروز وزیر صمت بار دیگر مردم را غافلگیر کرد و در شرایطی که باید با تمام توان با مشکلات مواجه شد، یک شخص سالخورده را در چنین مسند مهمی نشاند. برای حل این مشکل بزرگ که تمام بخش‌های کشور را درگیر کرده و به راحتی نیز درمان نمی‌شود، باید به سراغ جوان‌هایی رفت که با ایده‌ها و روش‌های جدید بهتر از مدیران بازنشسته می‌توانند این مسئله حیاتی را به سرانجام برسانند.

 

در حال حاضر انتظار می‌رود که دولت در این شرایط فوق‌العاده، افراد شایسته و متخصص را در راس امور قرار دهد، نه کسانی که عمر مدیریتیشان به پایان رسیده و ممکن است ایده و نظراتشان متناسب با زمان حال نباشد. آیا وقت آن نرسیده که دولت به جای بازی‌های سیاسی و مدیریتی، با توجه بیشتری به مشکلات کشور از جمله بحران انرژی نگاه کند؟ این انتصاب نه تنها راه‌حل محسوب نمی‌شود بلکه به نوعی نمک پاشیدن روی زخم مردم و صاحبان صنایعی است که با مشکلات عدیده‌ای در این شرایط ناترازی فعالیت می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار