آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۸۷۰
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر تاکید کرد:

ضرورت پیاده سازی سیستم مدیریت دارایی در شرایط ناترازی مالی صنعت برق

همایش مدیریت دارایی‌های فیزیکی با تمرکز بر تحول زیرساخت‌های صنعت برق و نقش کلیدی این سیستم در تحول بهره وری عملیاتی و مالی در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.
ضرورت پیاده سازی سیستم مدیریت دارایی در شرایط ناترازی مالی صنعت برق

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همایش مدیریت دارایی‌های زیرساخت صنعت برق با حضور مسعود قاسمی معاون تحقیقات و منابع انسانی، محسن ذبیحی معاون هماهنگی توزیع و مسعود نریمانی مجری طرح‌های مدیریت دارایی‌های فیزیکی انتقال و فوق توزیع شرکت توانیر و جمعی از مدیران عامل و مدیران ارشد پژوهشگاه نیرو و معاونان مالی، برنامه ریزی و مهندسی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

معاون هماهنگی توزیع توانیر در این نشست، با اشاره به ناترازی تولید و مصرف و ناترازی اقتصادی در صنعت برق، از دیگر عرصه‌های ناترازی در این صنعت را ناترازی منابع و مصارف، سرمایه گذاری زیرساخت‌ها و نگهداری و تعمیرات برشمرد و بر ضرورت پیاده سازی و اجرای سیستم مدیریت دارایی‌های فیزیکی در شرایط ناترازی منابع و مصارف را مورد تاکید قرار داد.

ذبیحی صنعت برق را به واسطه برخورداری از نیرو‌های متبحر و کارآمد، شایسته پیشگامی در این حوزه دانست و افزود:این تفکر استراتژیک، خاص حوزه‌ای همچون بهره برداری نیست و باید در تمامی حوزه‌های صنعت برق پیاده سازی شود.

وی افزود: باید مراقب باشیم شرایط موجود ما را از پیاده سازی چنین سیستم‌هایی غافل نکند و شرط اول به نتیجه رسیدن این سیستم، آگاهی و حمایت جدی مدیران ارشد است و با توجه به تاکید مدیرعامل توانیر، پیاده سازی سیستم مدیریت دارایی از شاخص‌های کلیدی در ارزیابی مدیران صنعت برق محسوب می‌شود.

معاون هماهنگی توزیع توانیر پیاده سازی سیستم مدیریت دارایی در این معاونت از سال ۱۳۹۹ را خاطرنشان کرد و با اشاره به ابلاغ نظام نامه، تشکیل کمیته عالی "مداف" و تعیین مشاوران، مجریان و تعریف پروژه‌ها از کاهش هزینه‌های نگهداشت و نرخ خرابی تجهیزات شبکه و تاسیسات حساس در شرکت‌های توزیع که این سیستم را پیاده سازی کردند، خبر داد.

در ادامه گیلوانژاد رییس پژوهشکده توزیع پژوهشگاه نیرو، کارآمدی صنعت آب و برق را در گرو توسعه و پیاده سازی نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی عنوان کرد و با قدردانی از حمایت‌های معاونت تحقیقات و منابع انسانی توانیر در برپایی این رویداد علمی به تبیین اهمیت حکمرانی مبتنی بر نظام مدیریت دارایی، نقش بازیگران همچنین نقش تسهیل گر پژوهشگاه نیرو در این رابطه پرداخت.

وی ارزش زیرساخت‌های دنیا را در مجموع حدود ۵۵ تریلیون دلار عنوان کرد که ۱۳ تریلیون دلار آن به بخش انرژی از جمله نیروگاه‌ها و شبکه‌های برق مربوط می‌شود و ارزش دارایی‌های زیرساخت صنعت برق کشور بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیارد دلار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار