آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۴۹۴

آغاز فصل نوین همکاری‌های فناوری تهران و توکیو

معاونان وزرای ارتباطات ایران و ژاپن در دیداری راهبردی در توکیو، بر گسترش همکاری‌های فناورانه در حوزه‌های کلیدی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و توسعه زیرساخت‌های پایدار ارتباطی تأکید کردند.
آغاز فصل نوین همکاری‌های فناوری تهران و توکیو

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احسان چیت‌ساز - معاون سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان- در تداوم پیگیری برنامه راهبردی «دیپلماسی فناوری» سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات در دولت چهاردهم و در راستای توسعه روابط و همکاری‌ها، در سفر به توکیو با تاکو ایماگاوا، معاون بین‌الملل وزارت امور داخلی و ارتباطات ژاپن (MIC) دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این نشست، چیت ساز و ایماگاوا بر لزوم گسترش و ارتقای همکاری‌های راهبردی در حوزه‌های هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، حکمرانی فناوری و توسعه پایدار زیرساخت‌های ارتباطی تأکید کردند.

چیت‌ساز در این نشست با ارائه‌ای جامع از برنامه اقدام وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم، به تشریح چشم‌انداز تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند ایران پرداخت.

وی ضمن معرفی برنامه‌های راهبردی ایران در زمینه هوش مصنوعی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از اکوسیستم استارتاپی و حکمرانی داده‌ها، همکاری با ژاپن را فرصتی مغتنم برای گسترش این برنامه‌ها برشمرد.

ایجاد «مرکز نوآوری دیجیتال ایران-ژاپن» برای همکاری فناورانه، تحقیقاتی و استارتاپی، همکاری دوجانبه در حوزه سیاست‌گذاری فناوری‌های نوظهور همچون هوش مصنوعی، کلان داده و تنظیم‌گری پلتفرم‌ها و تربیت نیروی انسانی متخصص در اقتصاد دیجیتال از طریق برنامه‌های مشترک دانشگاهی از جمله محور‌هایی بود که معاون وزیر ارتباطات در این نشست مطرح کرد.

چیت ساز همچنین بر ضرورت حمایت ژاپن از مشارکت فعال ایران در مجامع بین‌المللی فناوری و ارتباطات تاکید کرد.

تاکو ایماگاوا-معاون بین‌الملل وزارت ارتباطات ژاپن- نیز که پیشینه‌ای برجسته در سیاست‌گذاری ارتباطات بین‌الملل و تدریس در دانشگاه‌هایی همچون توکیو، واسدا و استنفورد دارد، ضمن استقبال از پیشنهادات معاون وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی، آمادگی کامل کشورش را برای آغاز فصل نوینی از همکاری‌های دیجیتال میان ژاپن و ایران ابراز کرد.

وی در این دیدار اظهار کرد: ایران با نگاهی بومی و بلندمدت، مسیر تحول دیجیتال را دنبال می‌کند و ژاپن از این رویکرد حمایت کرده و آمادگی کامل دارد تا با بررسی پیشنهاد‌های سازنده ایران، به این همکاری‌ها جامه عمل بپوشاند.

در پایان، دو طرف برای تشکیل یک کارگروه مشترک اجرایی به منظور پیگیری و تحقق اهداف مطرح‌شده به توافق رسیدند.

این نشست نقطه عطفی برای آغاز روابطی عمیق و بلندمدت در عصر نوین همکاری‌های فناورانه میان دو کشور محسوب می‌شود؛ نقشه راهی تازه که نویدبخش همکاری گسترده‌تر و پویاتر تهران و توکیو در عرصه‌های جهانی ارتباطات و فناوری خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار