آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۵۸۷
در اجلاس شورای عالی استان ها؛

مومنی: نباید صرفا در تابلو‌ها بزنیم سال تولید و سرمایه گذاری است / میانگین ثبات مدیریت شهری زیر دو سال اشتباه است+فیلم

وزیر کشور گفت: هیچ راهی جز سرمایه گذاری داخلی و خارجی نداریم. باید موانع را رفع کنیم که سرمایه گذاری دغدغه‌ای جز کارآفرینی نداشته باشد. این بخش‌ها شهرداری‌ها و دهیاری‌ها هستند که برنامه‌های آنان باید به تصویب شورا برسد. این شعار یک پیشران است و باید هدف کار ما قرار گیرد نه اینکه صرفاً در تابلو‌ها نوشته شود.
مومنی: نباید صرفا در تابلو‌ها بزنیم سال تولید و سرمایه گذاری است / میانگین ثبات مدیریت شهری زیر دو سال اشتباه است+فیلم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سی و نهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها با حضور اسکندر مؤمنی وزیر کشور ظهر امروز ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

مؤمنی وزیر کشور در سی و نهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: موضوع وفاق در نگاه اول شاید فقط در موضوعات سیاسی یا انتصاب‌ها به نظر برسد؛ اما نگاه دولت چهاردهم در رابطه با وفاق این است که همه نهاد‌ها هدفشان کار آمدی و رضایت‌مندی مردم باشد.

وی افزود: تاکید دولت چهاردهم بر اهمیت جایگاه شورا‌ها است. مردم در قضاوت‌های خود نسبت بر عملکرد سازمان‌ها و نهاد‌ها بخشی کارآمدی از نظر مردم به مجموعه این ارکان و نهاد‌ها است؛ لذا وفاق و همدلی صرفاً در بخش‌های سیاسی نیست و بلکه در همه بخش‌ها است.

کد ویدیو

مؤمنی در ادامه گفت: شوراها، نهاد‌های محلی و مدیریت شهری نقش برجسته‌ای در رضایتمندی مردم دارند. باید دور هم نشینیم و برای رفع ناترازی‌ها و رضایتمندی مردم تلاش کنیم، امیدواریم بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم.

وزیر کشور تاکید کرد: یکی از انتظاراتی که از مجموعه شورا‌ها وجود دارد، اینکه امسال سال سرمایه گذاری در تولید نام گذاری شده است. در هیچ جای دنیا راهی جز این نیست و صرفاً با صرف هزینه توسط دولت راه به جایی نمی‌بریم. هیچ راهی جز سرمایه گذاری داخلی و خارجی نداریم. باید موانع را رفع کنیم که سرمایه گذاری دغدغه‌ای جز کارآفرینی نداشته باشد. این بخش‌ها شهرداری‌ها و دهیاری‌ها هستند که برنامه‌های آنان باید به تصویب شورا برسد. این شعار یک پیشران است و باید هدف کار ما قرار گیرد نه اینکه صرفاً در تابلو‌ها نوشته شود.

وی تاکید کرد: ما باید سه شاخص را بررسی کنیم؛ واحد‌های تولیدی که با رفع موانع راه اندازی شده، پروژه‌های نیمه تمامی که تکمیل شده و سرمایه گذاری‌های انجام شده را مورد نظر قرار دهیم. اعتبارات که شهرداری‌ها برای این موضوع می‌گذارند بسیار زیاد است و ما راهی نداریم که سرمایه گذار جذب کنیم و اگر تسهیلات ایجاد کنیم سرمایه گذار خود کار را پیش می‌برد و دیگر هیچ نمی‌خواهد.

کد ویدیو

مؤمنی با اشاره به موضوع نظارت گفت: نظارت می‌تواند نقطه عطفی در مسیر رسیدن به هدف باشد و هم می‌تواند با نظامات اداری مانع ایجاد کند و ثبات را از بین ببرد. نظارت باید هم ثبات ایجاد کرده و هم مدیر شهری و محلی احساس کند که شورا محل اتکا و کمک به او هستند.

وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: اینکه عمر مدیرت شهری زیر ۲ سال باشد درست نیست مدیر باید ثبات داشته باشد که بتواند برنامه‌های خود را پیش ببرد و کارآمدی مجموعه بالا برود. هم نظارت و هم حمایت باید باشد که مدیر بتواند در یک برنامه ۳-۴ سال پیش برود. در غیر این صورت به سراغ طرح‌های کوتاه مدت و مقطعی می‌رود.

وی همچنین گفت: باید هم نگاه محلی داشته باشیم و هم نگاه ملی داشته باشیم ما نمی‌توانیم بدون توجه با اطراف، شهر‌های اطراف خودمان تصمیم بگیریم.

کد ویدیو

وزیر کشور در خصوص پروژه‌های نیمه تمام بیان کرد: ما باید پروژه‌های نیمه تمام را دسته بندی کنیم و با برنامه‌ریزی منابع کمتری را برای پیشرفت آن به کار بگیریم. هر موضوعی که در حوزه ملی و محلی که شروع می‌کنیم حتماً باید انتهای آن را هم ببینیم. نه اینکه پروژه به نتیجه نرسد و مردم شاهد ناکارآمدی ما باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار