آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۶۳۶

برگزاری «رزمایش مشترک» بین ایران و ارمنستان در منطقه مرزی نوردوز

معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی از اجرای «رزمایش مشترک» بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان در منطقه مرزی نوردوز خبر داد.
برگزاری «رزمایش مشترک» بین ایران و ارمنستان در منطقه مرزی نوردوز

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار ولی‌الله معدنی، معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی اظهار داشت: این رزمایش بین دو کشور ایران و ارمنستان طی دو روز در منطقه‌ مرزی نوردوز انجام خواهد گرفت.
وی، خاطرنشان کرد: طی اجرای این رزمایش مشترک دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان با یگان‌های عملیاتی خود در منطقه‌ مرزی نوردوز مستقر خواهند بود.
معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی، اظهار داشت: هیچ تهدیدی بر مناطق مرزی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان حاکم نیست و به منظور حفظ آمادگی نیروهای رزمی و مبارزه با تروریسم وحفظ صلح پایدار انجام می‌شود.
سردار معدنی، با تأکید بر این‌که تدابیر لازم برای اجرای رزمایش از قبل اندیشیده شده است، گفت: این رزمایش در راستای صلح پایدار در منطقه اجرا می‌شود.
وی، درخصوص اهداف برگزاری «رزمایش مشترک»، بیان داشت: هدف اصلی از اجرای «رزمایش مشترک»، تقویت امنیت مرزها است.
معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی ایران، تصریح کرد: مناطق مرزی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باتوجه به موقعیت حساسی که منطقه در آن واقع است اهمیت راهبردی دارند.
وی، خاطرنشان کرد: مناطقی که رزمایش در آن اجرایی می‌شود، تحت مسئولیت قرارگاه منطقه‌ای عاشورا است و این قرارگاه، فرماندهی و نظارت راهبری این رزمایش را بر عهده دارد.
معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسدران انقلاب اسلامی ایران، ضمن قدردانی از لشکر عملیاتی ۳۱ عاشورا، گفت: لشکر عملیاتی ۳۱ عاشورا متعلق‌به استان آذربایجان‌شرقی است و یکی از لشکرهای نامدار سپاه در طول هشت سال دفاع مقدس است. جا دارد از فرماندهی لشکر ۳۱ عاشورا قدردانی کنم که یگان‌های خود را با انضباط عملیاتی خاصی به منطقه منتقل کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار