آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۷۱۷

رهبر انقلاب: ارتباط میان ایران و عربستان به سود هر دو کشور خواهد بود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، در دیدار با وزیر دفاع عربستان سعودی تأکید کردند که توسعه روابط میان ایران و عربستان به نفع هر دو کشور خواهد بود. ایشان بر لزوم غلبه بر موانع و انگیزه‌های خصمانه برای تحقق این همکاری‌ها تأکید کردند.
رهبر انقلاب: ارتباط میان ایران و عربستان به سود هر دو کشور خواهد بود

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در دیدار با وزیر دفاع عربستان سعودی، «خالد بن سلمان»، اظهار داشتند که ارتباط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان می‌تواند برای دو کشور مفید باشد و آنها می‌توانند مکمل یکدیگر باشند.

ایشان با اشاره به برخی دشمنان که مخالف گسترش روابط دو کشور هستند، تأکید کردند که باید بر این انگیزه‌های خصمانه غلبه کرد و ایران برای همکاری‌های بیشتر در این زمینه آماده است.

رهبر انقلاب همچنین با اشاره به پیشرفت‌های ایران اعلام کردند که جمهوری اسلامی آماده است در حوزه‌های مختلف به عربستان سعودی کمک کند. ایشان تأکید کردند که همکاری و حمایت کشورهای منطقه از یکدیگر بهتر از وابستگی به قدرت‌های خارجی است.

در این دیدار، سردار سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز حضور داشت. وزیر دفاع عربستان سعودی، خالد بن سلمان، با ابراز خرسندی از این دیدار گفت که برای گسترش روابط و همکاری‌های همه‌جانبه به تهران آمده است. وی اظهار امیدواری کرد که گفتگوهای انجام‌شده زمینه‌ساز روابط قوی‌تر میان عربستان و جمهوری اسلامی ایران باشد. این دیدار در شرایطی انجام شده که روابط ایران و عربستان در سال‌های اخیر شاهد تغییرات مهمی بوده است و هر دو کشور بر تقویت تعاملات تأکید دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار