اثرگذاری طرح‌های تربیتی و فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۲۵۸
امام جمعه زنجان:

اثرگذاری طرح‌های تربیتی و فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: طرح‌های تربیتی و فرهنگی، به‌ویژه در آموزش و پرورش، نباید جنبه صوری داشته و باید اثرگذاری آنها مورد توجه قرار گیرد.
اثرگذاری طرح‌های تربیتی و فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مصطفی حسینی روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان به لزوم توجه به اثربخشی اجرای طرح نماد( نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح نباید صرفا جنبه اداری به خود بگیرد بلکه باید اثربخشی آن نیز مورد توجه و سنجش قرار گیرد.

وی با بیان اینکه فرهنگیان جزو وظیفه شناس‌ترین اقشار جامعه هستند، افزود: فضای بروکراتیک گاهی موجب می شود موضوعات جنبه فرمالیته و شکلی به خود بگیرد و اثربخشی آنها فراموش شود.

حسینی به اجرای طرح ملی نهضت زندگی با آیه ها در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح می تواند درسی برای سایر طرح ها باشد.

وی به لزوم هم افزایی بین دستگاه ها در اجرای طرح ها تاکید کرد و افزود: کار تیمی همواره نتیجه بخش است.

پربازدیدترین آخرین اخبار