آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۹۶۰

حد بستر و حریم ۲۷۳ کیلومتر از رودخانه‌های مازندران در سال ۱۴۰۳ مشخص شد

مدیر رودخانه‌ها و سواحل آب منطقه‌ای مازندران گفت: با پایان مطالعات حد حریم و بستر ۲۷۳ کیلومتر از رودخانه‌ها در سال ۱۴۰۳، مجموع رودخانه‌های تعیین‌تکلیف‌شده به ۱۴۷۳ کیلومتر رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد اسدی روز یکشنبه با بیان این‌که هشت شرکت مشاور از سال ۱۴۰۲ مطالعات تعیین حد بستر و حریم ۲۴ رودخانه مازندران را آغاز کردند، اظهار کرد: تا کنون مطالعات حد بستر و حریم یک هزار و ۴۷۳ کیلومتر از رودخانه‌های مازندران پایان یافته که ۲۷۳ کیلومتر از این مقدار در سال ۱۴۰۳ به پایان رسید.

وی افزود: در حال حاضر نیز مطالعات تعیین حد بستر و حریم ۷۵۰ کیلومتر از رودخانه‌های مناطق مختلف مازندران در حال انجام است و هدفگذاری شده که تا پایان امسال بتوانیم مطالعات تعیین حد بستر و حریم ۲۲۶ کیلومتر رودخانه های مازندران به پایان برسد.

مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به وجود ۱۲۰ رشته رودخانه با طول مجموع حدود هفت هزار کیلومتر در مازندران، خاطرنشان کرد: رودخانه‌ها در مازندران بر اساس اولویت و ضرورت تثبیت مالکیت به ۶ درجه تقسیم شدند و اولویت انجام مطالعات تعیین حد بستر و حریم و صدور سند مالکیت با نقاطی است که به مناطق مسکونی نزدیک هستند و احتمال تصرف بستر وجود دارد.

اسدی افزود: در این مطالعات اهدافی مانند انجام خدمات نقشه‌برداری و تهیه نقشه‌های توپوگرافی، مطالعات تعیین حد بستر و حریم، مطالعات بازنگری و ساماندهی رودخانه‌ها هدفگذاری شده است.

وی از انجام مطالعات حد بستر و حریم ۱۰ تالاب استان در سال ۱۴۰۳ نیز خبر داد و گفت: با هدف صیانت از تالاب‌های استان، پارسال مطالعات تعیین حد بستر و حریم تالاب‌های پلنگان، شیرخان، لپوی زاغمرز، ولشت، شورمست، استخرپشت، عباس‌آباد، دشت ممرز، حیدرکلا و چورت نیز به طول مجموع ۳۶ کیلومتر انجام شد.

وی تصریح کرد: هدف نهایی از انجام مطالعات این است که برای همه رودخانه‌ها و تالاب‌های استان به منظور جلوگیری از تصرف، سند مالکیت به نام دولت صادر شود تا در این منابع آبی مهم و ارزشمند مازندران شاهد چالش‌های ناشی از رعایت نشدن حقوق منابع آبی نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار