آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۹۷۸

رئیس سازمان حج و زیارت: در اصلاح فرایندها باید جسورانه عمل کرد

رئیس سازمان حج و زیارت ضمن استقبال از ایده‌های نو برای افزایش بهره‌وری سازمانی گفت: در اصلاح فرایندها گاهی شاهد دفاع از وضع موجود هستیم که به معنای عقب‌گرد است؛ بنابراین باید جسورانه عمل کرد. در مورد اصلاح سامانه‌های عتبات فرصت محدودی داده‌ایم که این موضوع باید بنیادین اصلاح شود.
رئیس سازمان حج و زیارت: در اصلاح فرایندها باید جسورانه عمل کرد

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری دانشجو از پایگاه اطلاع رسانی حج وزیارت، هم اندیشی فصلی مدیران و کارکنان بعثه سازمان حج و زیارت و بعثه رهبر معظم انقلاب امروز (یکشنبه) با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت، رئیس ازمان حج و زیارت، معاونان و مدیران کل سازمان و کارکنان برگزار شد.

رئیس سازمان حج و زیارت در این جلسه گفت: برگزاری این جلسه را به صورت فصلی در جهت تعالی سازمانی، افزایش کارایی و بهره‌وری و اصلاح فرایندهای ناکارآمد ادامه خواهیم داد. در رویکرد پیش رو برای رفع چالش‌ها و مشکلات زمان‌بندی تعیین کرده ایم. امیدوارم نتیجه مجموعه اقدامات منتج به افزایش رضایتمندی زائران عزیز شود.

علیرضا بیات ضمن استقبال از دریافت ایده‌های نو برای افزایش بهره‌وری سازمانی تاکید کرد: در اصلاح فرایندها گاه شاهد دفاع از وضع موجود هستیم که به معنای عقب گرد است؛ بنابراین باید جسورانه عمل کرد. در حوزه فناوری و سامانه های عتبات فرصت محدودی داده ایم که این مهم نیز باید بنیادین اصلاح شود.

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری نیز در این جلسه ضمن اشاره به موفقیت‌های سازمان حج و زیارت گفت: حج برخی احکام عمومی‌ همانند مستطیع بودن یا ترتیب مناسک و اعمال را دارد که بدان باید توجه شود اما برخی آداب را نیز در خود دارد که یکی از آنها موضوع عبادت است یعنی فردی که می خواهد حاجی شود، همه اعمال و رفتارش عبادت است. حج برخی اسرار را نیز در خود جای داده که به فرمایش حضرت امام صادق (ع)، حج به معنای فرار به سمت خدا تعبیر می‌شود یعنی اینکه «فرار کنید از هر چه غیر خداست».

حجاج به یاد مظلومان فلسطین نیز باشند

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز بر اهمیت بهره گیری از فرصت ها تاکید کرد و گفت که موفقیت، وابسته به بهره گیری از فرصت ها و شکست ها محصول عدم استفاده از فرصت ها هست.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب افزود: شان اصلی ما، خادمی است ولی اگر نگاه دیگری به آن پیدا کردیم و آن را به عنوان صرفِ یک شغل یا جایی برای تامین مادیات، پایین آوردیم، دیگر این عزت را نخواهیم داشت.

وی از مدیران و کارکنان سازمان حج و بعثه مقام معظم رهبری خواست با تلاش های جدی و بهره گیری از فرصت ها، آنچه از پیشینیان را در این دو نهاد به یادگار گذاشته شده است ارتقا دهند.

سرپرست حجاج ایرانی همچنین با اشاره به شعار حج ۱۴۰۴، «حج، سلوک قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین مظلوم» و با اشاره به تجربه موفق پویش مردمی «ایران همدل»، خاطرنشان کرد: درخواست ما این است که مسئولان سازمان حج و زیارت تدبیری اتخاذ کنند که حجاج بتوانند همانند پویش ایران همدل، کمک های خود را به مردم مظلوم فلسطین برسانند و به شکرانه این نعمت بزرگ، به یاد مظلومان فلسطین نیز باشند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب، در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه خداوند به استقامت و بندگی و عمل به اصول، برکت می دهد، به ماجرای مذاکراتی که از روز گذشته در مسقط، پایتخت عمان، آغاز شده است اشاره کرد و گفت که ایران تا به اینجا در چندین موضوع، از جمله تعیین واسطه مذاکرات، یعنی عمان و همچنین تعیین دستور کار مذاکرات، یعنی منحصر کردن آن به موضوع هسته ای و همچنین تعیین نوع مذاکرات، یعنی تاکید بر غیرمستقیم بودن آن، نظر خود را پیش برده.

وی در پایان تاکید کرد: همگان اذعان دارند که ایران تاکنون در مذاکرات باعنایات خداوند کار را دنبال کرده و دعا می کنیم با یاری خداوند و هدایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب، این برهه نیز به خوبی برای کشور سپری شده و برای ملت و کشور، مفید باشد.

باید توجه به حج را بیشتر ترویج کنیم

آیت‌الله محسن قمی افزود: در دنیای کنونی باید توجه به معنویت و حج را بیش از گذشته ترویج کنیم، در فضایی که شاهد مادی‌گرایی و موضوعات شهوانی هستیم، توجه به معنویت می تواند راهگشا باشد. انسان در دنیای کنونی نیازمند حیات و تولدی دوباره است و این مهم فقط با حج و عبادات و معنویت ایجاد می شود.

به گفته وی حج به معنای تولدی دوباره در انسان ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار