آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۱۵۷

صادرات ۷۶۷ هزار دام زنده توسط دامپروران آذربایجان غربی

سرپرست جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: دامداران استان طی یک سال گذشته ۷۶۷ هزار رأس دام زنده تولید و به سایر مناطق کشور صادر کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی دیانتی اظهار کرد: این استان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم کشوری در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا می‌کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی افزود: علاوه بر دام زنده صادر شده، یک هزار و ۵۸۴ تن لاشه گرم نیز از این استان به تهران و سایر نقاط کشور ارسال شده و در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز هستیم.

وی اظهار کرد: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیت‌های دامی خود، به یکی از استان‌های پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است.

دیانتی با اشاره به اینکه در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) آذربایجان غربی رتبه دوم را کسب کرده است، افزود: یکی از برنامه‌های توسعه‌ای این استان در زمینه تولید گوشت ایجاد اولین زنجیره تولید گوشت قرمز است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بهره برداری از این طرح در سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: هدف از ایجاد این زنجیره، ساماندهی و یکپارچه‌سازی فرآیند تولید، فرآوری و توزیع گوشت قرمز در استان است.

وی گفت: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان است؛ این اقدام می‌تواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار