آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۵۹۰

بازی تعرفه‌های آمریکایی با قیمت نفت/ نوسانات بازار نفت ادامه دارد

قیمت نفت در روز سه‌شنبه تحت تاثیر معافیت‌های مالیاتی جدید اعلام‌شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و افزایش واردات نفت خام از سوی چین، در حالی که بازار‌ها نگران کاهش عرضه نفت ایران هستند، با افزایش همراه شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت نفت در روز سه‌شنبه تحت تاثیر معافیت‌های مالیاتی جدید اعلام‌شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و افزایش واردات نفت خام از سوی چین، در حالی که بازار‌ها نگران کاهش عرضه نفت ایران هستند، با افزایش همراه شد.

قیمت نفت برنت با ۱۲ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۶۵ دلار در هر بشکه رسید. همچنین نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۱۳ سنت افزایش، با قیمت ۶۱ دلار و ۶۶ سنت در هر بشکه معامله شد.

در ادامه تحولات جنگ تجاری آمریکا، ترامپ اعلام کرده که در حال بررسی تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات قطعات خودرو از کشور‌های مختلف از جمله مکزیک و کانادا است.

سیاست‌های تجاری پرنوسان واشنگتن، فضای مبهمی را در بازار‌های جهانی ایجاد کرده و موجب شد تولید اوپک نیز در روز دوشنبه برای اولین‌بار از دسامبر گذشته کاهش پیدا کند. هر بشکه نفت سبد اوپک با قیمت ۶۶ دلار و ۳۵ سنت معامله می‌شود.

در همین حال، دولت آمریکا روز جمعه اعلام کرد برخی کالا‌های الکترونیکی وارداتی از چین از جمله تلفن همراه و رایانه از تعرفه‌های جدید مستثنا خواهند شد؛ موضوعی که به افزایش شاخص‌های نفتی در بازار جهانی در روز دوشنبه کمک کرد.

ترامپ همچنین گفته که تعرفه جدید واردات نیمه‌رسانا‌ها را طی هفته آینده اعلام خواهد کرد. این در حالی است که طبق اسناد منتشرشده در بایگانی فدرال رزرو، تحقیقات درباره واردات این کالا‌ها از ابتدای آوریل آغاز شده است.

از سوی دیگر، «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا، روز جمعه اعلام کرد ایالات متحده می‌تواند برای فشار بر ایران در موضوع هسته‌ای، صادرات نفت این کشور را به‌طور کامل متوقف کند.

همزمان، آمار‌های جدید نشان می‌دهد واردات نفت خام چین در ماه مارس نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵ درصد رشد داشته؛ افزایش وارداتی که برخی کارشناسان آن را در ارتباط با نگرانی از تشدید تحریم‌های نفتی علیه ایران می‌دانند.

در سمت دیگر، قزاقستان اعلام کرده که تولید نفت این کشور در دو هفته ابتدایی ماه آوریل نسبت به میانگین ماه مارس، سه درصد کاهش یافته، هرچند همچنان تولید این کشور بالاتر از سهمیه تعیین‌شده در توافق اوپک‌پلاس است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار