آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۳۶۶

۲۱۱ همت به گندمکاران پرداخت شد

معاون برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه پروژه خرید تضمینی گندم در سال گذشته به سرانجام رسید، گفت: در این عملیات، با تأمین و پرداخت بیش از ۲۱۱ همت از سوی دولت به کشاورزان، پرونده این پروژه بزرگ بسته شد.
۲۱۱ همت به گندمکاران پرداخت شد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ سید مازیار احمد حسینی که در جلسه ستادی خرید تضمینی گندم در سال ۱۴۰۴ سخن می‌گفت، با تشریح مراحل سه‌گانه قبل، حین و بعد از پروژه خرید تضمینی گندم، افزود: قبل از آغاز عملیات، مقدمات خرید تضمینی برنامه‌ریزی می‌شود، سپس وارد مرحله اجرایی و عملیاتی می‌شویم و پس از اتمام تحویل محصول، بستن حساب‌ها آغاز می‌شود که کار بسیار بزرگی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد به‌روزرسانی سامانه سیفا گفت: در بخش فناوری اطلاعات شرکت، کار‌های خوبی انجام شده و با عملکرد مثبت در حوزه بازرگانی داخلی، به داده‌هایی رسیده‌ایم که شفافیت‌ها را بیشتر کرده و به تبع آن، پاسخگویی در حوزه وظایف و مسئولیت‌های تأمین کالا‌های اساسی نیز بیشتر شده است.

عضو هیئت مدیره شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه از داده‌های تازه، فرآیند‌های جدیدی بروز و ظهور می‌کند، افزود: با استفاده از این داد‌های نو در حوزه بازرگانی، تلاش می‌کنیم تا برای اجرای مطلوب‌تر کارها، فرآیند‌های نوینی تعریف شود.

همچنین در این جلسه، محسن عسکری، دیگر عضو هیئت مدیره این شرکت با اعلام اینکه در آستانه فصل خرید تضمینی گندم قرار داریم، ضرورت رفع مسائل و مشکلات موجود در برخی استان‌ها را برای خرید تضمینی گندم به شکل مطلوب، مورد تأکید قرار داد.

این عضو هیئت مدیره شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه کار‌های بزرگی در حوزه فناوری اطلاعات مجموعه انجام شده است، خاطرنشان کرد: این شرکت از تجهیزات لازم و نیروی انسانی متخصص در حوزه پشتیبانی و اجرا برخوردار است و با بهبود عملکرد در بخش عملیاتی استان‌ها از طریق رفع برخی مسائل و مشکلات موجود، می‌تواند به بهتر شدن روند کار‌ها در جهت اجرای مؤفق عملیات بزرگ خرید تضمینی گندم در کشور کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار