
لرستانیها ۵ هزار میلیارد ریال در مصرف آرد صرفهجویی کردند

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سعید دارابی روز یکشنبه در همایش روز ملی گندم و نان، گفت: سال ۱۴۰۲ میزان مصرف آرد در لرستان ۳۰۰ هزار تن بود که این رقم در سال گذشته، حدود ۲۵ هزار تن کاهش یافت و به ۲۷۶ هزار تن رسید که این امر موجب صرفه جویی اقتصادی شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای ساماندهی و قانونمندسازی حمل و نقل آرد در استان تصریح کرد: سامانه "هابیل" نیز از ۲۵ فروردین امسال به عنوان ابزاری کارآمد در حوزه نظارت، رصد و پایش بهتر فعال شده است.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی لرستان اضافه کرد: ۵۴۰ هزار تن گندم سال گذشته به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری و ۲۵ هزار میلیارد ریال در این راستا پرداخت شد.
دارابی ادامه داد: تلاش و همراهی همکاران، اتحادیهها، سیلوها و دیگر بخشهای مرتبط در فرآیند خرید و ذخیرهسازی گندم، نقش موثری در تحقق اهداف این حوزه داشته است.
سطح زیر کشت گندم از مجموع ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان، ۲۳۷ هزار هکتار شامل ۴۵ هزار آبی و ۱۹۲ هزار هکتار دیم است.