آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۹۹۳

وزارتخانه‌های صمت و کشاورزی با گرانفروشان کالاهای اساسی برخورد کنند

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی با متخلفان و گرانفروشانی که کالاهای اساسی را با قیمت بالاتر از نرخ کالای ارز ترجیحی مصوب دولت به فروش می‌رسانند، برخورد قاطع کنند.
وزارتخانه‌های صمت و کشاورزی با گرانفروشان کالاهای اساسی برخورد کنند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه هیچ‌گونه افزایش قیمت کالاهای اساسی که با ارز ۲۸۵۰۰ تأمین شده‌اند، نباید در بازار وجود داشته باشد، به دبیرخانه ستاد تنظیم بازار وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی دستور داد تا با ایجاد سازوکار کنترلی برخوردهای قاطع با متخلفان و گران‌فروشانی که کالاها را با قیمت بالاتر از نرخ کالای ارز ترجیحی مصوب دولت به فروش می‌رسانند، اعمال کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، سخنگوی دولت، دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، در خصوص طرح کنونی هوشمندسازی یارانه آرد و نان تصریح کرد: ظرف دو هفته آینده مسئولان و دست‌اندرکاران امر، طرح کنونی را بررسی، اصلاح و یا در صورت لزوم طرح جدیدی به دولت ارائه کنند.

عارف با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات بدخواهان ملت ایران برای برهم زدن آرامش کنونی بازار و با بیان اینکه طرح‌ها و سیاست‌های اقتصادی دولت در راستای برهم نخوردن آرامش بازار است، خاطرنشان کرد: دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهد دسیسه‌ها و توطئه‌های بدخواهان برای برهم زدن آرامش بازار و ضربه به معیشت مردم به ویژه اقشار و دهک‌های پایینی جامعه اجرایی شود.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، گزارشی از ۱۸۵ هزار بازرسی انجام شده توسط ادارات کل صمت جهاد و اصناف در فروردین ماه سال جاری برای برخورد با متخلفان، سودجویان و محتکرین ارائه شد.

در ادامه سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان به بررسی روند تغییرات میانگین قیمت کالاهای منتخب در کشور در فروردین ماه سال جاری پرداخت.

همچنین گزارش وزارت جهاد کشاورزی و صمت در خصوص بررسی مابه‌التفاوت و مازاد انتفاع کارخانجات آرد در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ ارائه و مقرر شد، پیرامون بررسی مشکلات کارخانجات آرد کشور، سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان بر اساس آخرین صورت‌های مالی حسابرسی شده نسبت به محاسبه مابه‌التفاوت قیمت تمام شده آرد در بخش‌های مختلف اقدام نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار