آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۲۵۲
در همایش ملی دستاور‌های سلامت در حوزه مراقبت‌های گوش و شنوایی مطرح شد

ظفرقندی: درمان رایگان کودکان کم شنوا افتخارآمیز است

وزیر بهداشت گفت: قابل افتخار است که ۹۷ درصد مبتلایان به کم شنوایی در غربالگری شناخته می‌شوند و رایگان تحت درمان قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت در همایش ملی دستاور‌های سلامت در حوزه مراقبت‌های گوش و شنوایی گفت: امیدوارم این کار ارزشمندی که انجام‌می‌شود بیش از پیش و بهتر از گذشته کمک کند به رفع ناتوانی کم‌شنوایی در کشور.

وی ادامه داد: سالی دوهزار کاشت حلزون به صورت رایگان برای کودکان در حال انجام است. عارضه کم‌شنوایی علل مختلفی از جمله ژنتیک، عفونی و سالمندی دارد و آمار سازمان جهانی بهداشت افراد کم‌شنوا را ۶۳۰ میلیون و تا ۲۰۵۰، به ۹۳۰ میلیون نفر پیش بینی می‌کند که این رقم خیلی فزاینده است.

وزیر بهداشت افزود: نکته قابل توجه این است که در دهک‌های پایین‌تر این بیماری بیشتر است. زمانی که نوزادان ما حدود ۳.۹ در هزار با عارضه کن شنوایی به دنیا می‌آید، با تشخیص به موقع می‌توان این عارضه را بهبود بخشید که با غربالگری انجام شده است.

ظفرقندی اذعان کرد: درصد قابل توجهی زمانی که وارد مدرسه می‌شوند این عارضه را دارند که این رقم حدود ۲.۵ درصد است. اگر انسان سالم وجود نداشته باشد، توسعه‌ای صورت نمی‌گیرد و با آموزش، پیشگیری و درمان می‌توان سواد عمومی سلامت را ارتقا داده و از عارضه‌ها پیشگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: بنابراین، همه با کمک یکدیگر دست به دست هم دهیم تا یک جامعه سالمی را داشته باشیم. قابل افتخار است که ۹۷ درصد مبتلایان به کم شنوایی در غربالگری شناخته می‌شوند و رایگان تحت درمان قرار می‌گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار