آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۴۳۱

استاندار گیلان خطاب به جبلی: دکل صداوسیما در آستارا داخل کشور را پوشش نمی‌دهد+فیلم

هادی حق شناس گفت: آقای جبلی، دکل صداوسیما در آستارا داخل را پوشش نمی‌دهد؛ لطفا این موضوع را حل کنید
استاندار گیلان خطاب به جبلی: دکل صداوسیما در آستارا داخل کشور را پوشش نمی‌دهد+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس، استاندار گیلان در نشست استانداران و وزیر کشور با رئیس صداوسیما گفت: آستارا به عنوان یکی از مهمترین شهرستان‌های مرزی ایران، ویژگی‌هایی دارد که هیچ شهرستان دیگری در کشور آن را ندارد. این شهرستان علاوه بر مرز دریایی، مرز زمینی و ریلی نیز دارد.

وی افزود: به طور روزانه ۵۰۰ خودرو و ۵۰۰ مسافر از آستارا عبور می‌کنند، در حالی که با مشکلاتی روبرو هستیم. پیش از شیوع کرونا، روزانه ۴ تا ۵ هزار نفر به این شهرستان می‌آمدند و می‌رفتند.

وی ادامه داد: متاسفانه دکل صدا و سیما در آستارا قادر به پوشش داخلی مناسب نیست و تمام تلویزیون‌ها در این منطقه مشکلات دریافت سیگنال دارند. درخواست من این است که دکل صدا و سیما در این منطقه تقویت شود و ما در استان آمادگی کامل برای کمک به این امر را داریم.

حق‌شناس همچنین به مشکلات مشابه در دکل صدا و سیما در زیبا کنار اشاره کرد و گفت: اگر این مسائل حل نشود، ممکن است چالش‌هایی پیش آید. ما آماده‌ایم تا در این زمینه کمک کنیم و همکاری‌های لازم را انجام دهیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار