آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۷۴۱

اعلام جزییات آمار پرونده‌های طلاق در کرمان

رییس دادگاه خانواده شهر کرمان گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار و ۷۷۶ فقره پرونده با موضوع مطالبه مهریه در دادگستری کرمان تشکیل شده است که نسبت به سال ماقبل آن شاهد افزایش ۲۹ درصدی هستیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد شفیعی رییس دادگاه خانواده شهر کرمان در مصاحبه‌ای از کاهش پرونده‌های طلاق در مرکز استان کرمان خبر داد و گفت: در خصوص پرونده‌های طلاق در سال ۱۴۰۳ با کاهش ورودی مواجه بوده‌ایم که در مقایسه با سال ۱۴۰۲ در رابطه با طلاق به درخواست زوج ۸ درصد کاهش وطلاق توافقی ۴ درصد کاهش و در رابطه با طلاق به درخواست زوجه ۳ درصد کاهش ورودی داشته است.

 او بیان کرد : بخشی از این کاهش تقاضای طلاق ناشی از ورود جدی مراکز مشاوره خانواده قبل از تشکیل پرونده طلاق بوده است که با رویکرد تحولی دستگاه قضائی در رابطه با تشکیل مراکز مشاوره خانواده تحت نظارت مرکز مشاوران خانواده قوه قضائیه نقش مهمی در این امر می‌تواند ایفا نماید.

وی افزود : راه اندازی سامانه مسیر توسط مرکز مشاوران خانواده قوه قضائیه برای دسترسی آسان خانواده‌های در معرض آسیب به مشاوران خانواده از جمله این اقدامات تحولی در دستگاه قضایی است.

رییس دادگاه خانواده شهر کرمان در خصوص پرونده‌های مطالبه مهریه اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار و ۷۷۶ فقره پرونده با موضوع مطالبه مهریه در دادگستری کرمان تشکیل شده است که نسبت به سال ماقبل آن شاهد افزایش ۲۹ درصدی هستیم.

وی گفت: با توجه به حجم ورودی پرونده‌های موضوع مطالبه مهریه در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سال ۱۴۰۲ با افزایش ورودی ۲۹ درصدی مواجه بوده‌ایم واین امر ناشی از وضعیت اقتصادی و تورم حاکم بر اقتصاد جامعه و ماهیت مالی این موضوع واز طرفی افزایش بی رویه قیمت سکه تمام بهارآزادی که اکثر مهریه‌های تعیین شده سکه تمام بهارآزادی است.

شفیعی اعلام کرد : لذا برای حل این مشکل راه حل‌هایی در جهت قانون گذاری و حذف سکه تمام بهارآزادی و ممنوعیت ثبت آن بعنوان مهریه تا حدی می‌تواند مشکل را حل نماید در هر صورت فرهنگ سازی در جهت تعیین مهریه‌های متناسب با وسع وتوان مالی زوج نیز در این رابطه موثر خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار