آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۹۴۵

سومین دوره مراسم اهدای جایزه معماری میرحیدر در کرمان برگزار شد

به مناسبت روز معمار و پنجاهمین سال فعالیت دانشگاه شهید باهنر کرمان، سومین دوره «جایزه معماری مهندس میرحیدر» در تالار وحدت این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، به مناسبت روز معمار و پنجاهمین سال فعالیت دانشگاه شهید باهنر کرمان، آیین اهدای سومین دوره «جایزه معماری مهندس میرحیدر» به همت دانشکده هنر و معماری صبا و با همکاری بنیاد عام‌المنفعه خیرین دانشگاه با حضور جمعی از فرهیختگان، استادان، خیرین، دانشجویان و کارکنان در تالار وحدت این دانشگاه برگزار شد و طی آن از دانشجویان برگزیده در رشته معماری و طراحی لوگو تقدیر به عمل آمد.
 
حسین نظام آبادی پور، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و راه نیک‌اندیشان فقید، از جمله مهندس سید محسن میرحیدر، مهندس یوسف شریعت‌زاده و بانوی خیّر زنده‌یاد مینو رجبی‌نیا، گفت: ما امروز نه فقط از هنر طراحی فضاها، بلکه از معماریِ متعالی سخن می‌گوییم؛ آن‌که دل‌ها را می‌سازد، فرصت می‌آفریند و آینده را می‌سازد.

او با اشاره به وقف دارایی‌های مشترک خانم رجبی‌نیا و همسر فقیدشان برای حمایت از دانشجویان مستعد دانشگاه، "جایزه معماری میرحیدر" را نمادی از پیوند میان علم و انسانیت دانست و گفت: این یادگار شریف، امتداد همان نگاهی است که فاخره صبا و مهندس افضلی‌پور موسسین دانشگاه، به کرمان آوردند؛ نگاهی که دانشگاه را خانه‌ای برای رشد انسانیت و خرد می‌دانست. 

نظام آبادی پور با تبریک به برگزیدگان گفت: شما ادامه‌دهندگان راه بزرگان هستید؛ فرزندان معنوی افضلی‌پور، فاخره صبا، میرحیدر و رجبی‌نیا. امید است این نقطه روشن، آغازی باشد بر مسیر‌هایی درخشان‌تر در زندگی حرفه‌ای شما.

همچنین حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در پیامی ویژه به مناسبت برگزاری سومین دوره «جایزه معماری مهندس میرحیدر»، این رویداد را نمادی از پیوند علم و فرهنگ دانست و ضمن تقدیر از برگزارکنندگان و خیرین دانشگاه، بر نقش الگو‌های ماندگار در پرورش نسل آینده معماران تأکید کرد. 

در ادامه، حسن سلاجقه، رئیس دانشکده هنر و معماری صبا دانشگاه شهید باهنر، برگزاری این مراسم را گامی بلند در مسیر شناسایی و تقویت استعداد‌های درخشان عنوان کرد و گفت: این جایزه، تنها یک رویداد سالانه نیست، بلکه گامی است در جهت قدردانی از میراث‌سازان دیروز و تشویق خلاقان فردا؛ خوشحالیم که با همکاری بنیاد خیرین دانشگاه توانسته‌ایم این جایزه را به‌صورت سازمان‌یافته و ملی برگزار کنیم.

وی همچنین از راه‌اندازی موزه «میرحیدر» در دانشکده هنر و معماری به‌عنوان گامی در جهت پاسداشت زحمات آن مرحوم خبر داد و گفت این موزه اکنون در حال بهره‌برداری است. 

سپس مصطفی موحدی نیا، رئیس بخش معماری دانشکده صبا، نیز در سخنانی با اشاره به اصلاح آیین‌نامه داوری و افزایش معیار‌های کیفی در انتخاب برگزیدگان گفت: امسال معیار‌هایی همچون کیفیت پروژه‌های نهایی، طرح‌های دانشجویی و پایان‌نامه‌ها نیز در ارزیابی‌ها دخیل بودند و این امر موجب شد تا با دقت و جامعیت بیشتری داوری صورت گیرد.

در ادامه، دو کتاب ماندگار کتاب «نشان چهره» به قلم محمدعلی گلاب‌زاده، که شامل مجموعه‌ای از مقالات ایشان در حوزه فرهنگ، تاریخ و کتاب «دفتر زندگی» نوشته محمدرضا صرفی، احمد یوسف‌زاده و امیر لری‌زاده، که بر اساس گفت‌وگوی مفصل با زنده‌یاد مینو رجبی‌نیا به روایت زندگی ایشان و همسرشان مهندس میرحیدر نیز رونمایی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار