
ثبت ۲۵۰۰ پرواز در دفاع مقدس توسط شهید شیرودی

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ دوم سلیمان طاهری فرمانده ارشد قرارگاه منطقهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در غرب کشور امروز (چهارم اردیبهشت ماه) در یادمان شهید شیرودی با اشاره به اینکه شهدا گامهای بزرگی در راه امنیت مردم برداشتهاند، اظهار کرد: از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی دلاورمردانی در این سرزمین حماسههایی به ارمغان آوردند.
وی با اشاره به رشادتهای شهید شیرودی افزود: شهید شیرودی تنها کسی بود که رهبر معظم انقلاب پشت سر او نماز خود را اقامه کرد و زمانی که خبر شهادت او را به امام خمینی (ره) دادند امام (ره) فرمود خداوند ایشان را آمرزیده است.
فرمانده ارشد قرارگاه منطقهای ارتش در غرب کشور تصریح کرد: وی یک انسان منحصر به فرد بود که از سبک خاصی برای رزم هوایی استفاده میکرد.
طاهری خاطرنشان کرد: شهید شیرودی بیش از ۲۵۰۰ ساعت پرواز در کارنامه خود به ثبت رسانده است، وی در بخشی از وصیتنامه خود گفته که پرواز برای من مانند پرواز از عاشق به سوی معشوق است.
وی اضافه کرد: در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۳۶۰ زمانی که دشمن با حمایت نظامیان بیگانه تلاش میکرد که نظام جمهوری اسلامی ایران را شکست دهد شهید شیرودی پس از مقابلههای فراوان در سرپل ذهاب به شهادت رسید.
وی عنوان کرد: شیرودی جزو یکی از بهترین خلبانان هوانیروز کرمانشاه بود به گونهای که بنا بر قول شهید چمران او ناجی جنگهای کردستان و پاوه بوده است.