تفرقه افکنی میان مذاهب بازی در زمین دشمن است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۹۲۹

تفرقه افکنی میان مذاهب بازی در زمین دشمن است

امام جمعه موقت کرمانشاه با اشاره به غیرمنطقی بودن تفرقه افکنی میان شیعه و اهل سنت گفت: این عمل اقدامی مذموم، غیرمنطقی، غیرعقلانی و بازی در زمین دشمن است.
تفرقه افکنی میان مذاهب بازی در زمین دشمن است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج آخوند امروز (پنجم اردیبهشت‌ماه) در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در کرمانشاه، اظهار کرد: سخنان تفرقه‌انگیز و توهین نسبت به بزرگان اهل سنت در یکی از برنامه‌های تلویزیونی را شاهد بودیم.

وی افزود: این عمل اقدامی مذموم، غیرمنطقی، غیرعقلایی و بازی در زمین دشمن است. امروز که صهیونیست جهانی مشغول تضعیف اسلام و در رأس آن شیعه‌اند، جای چنین حرف‌هایی نیست.

امام جمعه موقت کرمانشاه این اقدام را محکوم کرد و آنرا تفرقه‌انگیز خواند و اضافه کرد: سال‌هاست در کرمانشاه مردم شیعه و سنی با برادری در کنار هم زندگی می‌کنند و برادران اهل سنت ما نشان داده‌اند که محب اهل بیت (ع) هستند.

وی با مشکوک خواندن چنین تحرکاتی گفت: صداوسیما باید با عوامل این اقدام برخورد جدی کند تا تکرار نشود.

حاج آخوند در بخش دیگری از سخنانش به موضوع مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا و تضارب آرایی که درباره این مذاکرات در جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: مواضع مقام معظم رهبری در این زمینه کاملاً شفاف است و باید از ایشان تبعیت کنیم.

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری اظهار کردند مذاکره با آمریکا باید غیرمستقیم باشد که همین مذاکره غیرمستقیم برای آمریکا یک تحقیر محسوب می‌شود.

امام جمعه موقت کرمانشاه یادآورشد: ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم که از آنها خواهش کنیم و یا بیعت کنیم، بلکه ما منافع خودمان را در مذاکرات دنبال می‌کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار