آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۱۵۹

نامه به رئیس‌جمهور برای ارسال فوری لایحه همکاری ایران و روسیه به مجلس

عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه، در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار تسریع در ارسال لایحه تفاهم‌نامه راهبردی بیست‌ساله ایران و روسیه به مجلس شورای اسلامی برای تصویب شد.
نامه به رئیس‌جمهور برای ارسال فوری لایحه همکاری ایران و روسیه به مجلس

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مالک شریعتی، عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه در نامه‌ای خطاب به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور خواستار ارسال لایحه تفاهم‌نامه بیست ساله ایران با روسیه به مجلس شورای اسلامی شد.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

رئیس جمهور محترم

موضوع: ارسال لایحه تفاهم‌نامه بیست ساله ایران با روسیه

سلام علیکم

ضمن عرض تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع) و با آرزوی توفیق روزافزون برای حضرتعالی و همکاران در دولت چهاردهم، همانگونه که استحضار دارید پس از امضای تفاهم نامه راهبردی بیست ساله جمهوری اسلامی ایران و روسیه، فرآیند تصویب آن در دومای روسیه و ابلاغ نهایی توسط آقای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور آن کشور به سرعت انجام گرفت.

نظر به تأکیدات مکرر رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت پیگیری جدی سایر امور مهم کشور در کنار مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای با آمریکا و به دنبال ارسال پیام اخیر معظم له به رئیس جمهور روسیه و در راستای تنوع بخشی به همکاری‌های ایران با همسایگان، خواهشمند است دستور فرمائید در ارسال لایحه تفاهم‌نامه فوق الذکر به مجلس شورای اسلامی جهت تصویب در کوتاه‌ترین زمان ممکن تسریع شود تا بخش‌های مختلف آن تفاهم‌نامه به ویژه در حوزه انرژی به سرعت به مرحله اجرا درآید.

لازم به ذکر است که پیش از این، مجلس شورای اسلامی در زمانی کوتاه، لایحه موافقتنامه تجارت آزاد بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشور‌های عضو آن را تصویب کرد تا گسترش همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی ایران با همسایگان تسهیل شود.

نامه به رئیس‌جمهور برای ارسال فوری لایحه همکاری ایران و روسیه به مجلس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار