
برگزاری جشنواره "آلوی برغان" در البرز/ معرفی طعم محلی و صنایع دستی

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو،نادر زینالی، سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز اعلام کرد: جشنواره معرفی «آلوی برغان» امروز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با هدف معرفی ظرفیتهای غذایی، فرآوردهای و نوشیدنی این محصول محلی در روستای برغان برگزار میشود.
وی با اشاره به اهمیت این رویداد افزود: این جشنواره فرصت مناسبی برای عرضه غذاهای سنتی مبتنی بر آلوی برغان، معرفی و فروش محصولات کشاورزی و صنایع دستی محلی و همچنین برگزاری مسابقه غذا میان شرکتکنندگان خواهد بود.
زینالی خاطرنشان کرد: برنامههای جشنواره از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۶:۳۰ ادامه دارد و بازدیدکنندگان میتوانند از غرفههای مختلف دیدن کرده و طعم غذاهای بومی را تجربه کنند.
این رویداد با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز، بخشداری، دهیاری، شورای اسلامی و جامعه محلی برغان برگزار میشود.