آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۷۹۵

برگزاری جشنواره "آلوی برغان" در البرز/ معرفی طعم محلی و صنایع دستی

رویدادی با محوریت معرفی آلوی برغان و ظرفیت‌های غذایی و صنایع دستی این محصول بومی، امروز ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در روستای برغان استان البرز با حضور علاقه‌مندان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،نادر زینالی، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز اعلام کرد: جشنواره معرفی «آلوی برغان» امروز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با هدف معرفی ظرفیت‌های غذایی، فرآورده‌ای و نوشیدنی این محصول محلی در روستای برغان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت این رویداد افزود: این جشنواره فرصت مناسبی برای عرضه غذاهای سنتی مبتنی بر آلوی برغان، معرفی و فروش محصولات کشاورزی و صنایع دستی محلی و همچنین برگزاری مسابقه غذا میان شرکت‌کنندگان خواهد بود.

زینالی خاطرنشان کرد: برنامه‌های جشنواره از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۶:۳۰ ادامه دارد و بازدیدکنندگان می‌توانند از غرفه‌های مختلف دیدن کرده و طعم غذاهای بومی را تجربه کنند.

این رویداد با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز، بخشداری، دهیاری، شورای اسلامی و جامعه محلی برغان برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار