آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۰۷۴

سخنگوی جمعیت هلال احمر: تعداد مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی به ۱۲۰۰ نفر رسید+فیلم

سخنگوی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: تعداد مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی به ۱۲۰۰ نفر رسیده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی خالدی سخنگوی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: تعداد مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی به ۱۲۴۲ نفر رسیده است.

وی افزود: هر فرد با هر تخصص به هرمزگان و بندرعباس مراجعه نکند و اجازه بدهند تیم‌های امدادی در صورتی که درخواست نیرو داشته باشند، اعلام خواهند کرد.

خالدی بیان داشت: تیم‌های حمایتی هلال احمر روند بازپیوند افراد مفقودی و گم شده را آغاز کرده و تلاش می‌کنند تا خانواده‌ها را در جریان آخرین وضعیت مصدومین و مفقودین قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر تا پایان عملیات امدادرسانی به متاثرین از انفجار در میدان حاضر است و پس از پایان عملیات نیز تلاش می‌کند تا خدمات حمایتی را در منطقه انجام دهد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار