آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۵۱۶

اعلام تعرفه‌های تجارت ترجیحی با آذربایجان در آینده نزدیک

رئیس اتاق مشترک ایران و آذربایجان گفت: فهرست تعرفه‌های ترجیحی بین ایران و آذربایجان در حال نهایی شدن است. این اقدام در تحکیم روابط تجاری دو کشور نقش بسزایی دارد.
اعلام تعرفه‌های تجارت ترجیحی با آذربایجان در آینده نزدیک

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نایب‌رئیس اتاق ایران که در عین حال ریاست اتاق مشترک ایران و آذربایجان را به عهده دارد در همایش تجاری ایران و آدربایجان درباره استمرار مذاکرات برای نهایی شدن لیست تعرفه‌های ترجیحی بین ایران و آذربایجان صحبت کرد و گفت: به دنبال آن هستیم تا علاوه بر سرمایه‌گذاری‌های مشترکی که تاکنون در هر دو کشور صورت گرفته است در مرزهای آبی و خاکی بین ایران و آذربایجان نیز پروژه‌های مشترک تعریف کنیم.

حسین پیرموذن، نایب‌رئیس اتاق ایران و رئیس اتاق مشترک ایران و آذربایجان به جایگاه اتاق ایران و چارچوب فعالیت‌های آن اشاره کرد و گفت: اتاق‌های مشترک به منظور توسعه روابط اقتصادی با کشورهای هدف به همت اتاق ایران شکل می‌گیرند و یکی از اتاق‌های مشترک بازرگانی، اتاق ایران و آذربایجان است که در مسیر توسعه روابط اقتصادی دو کشور فعال است.

او درباره ترکیب هیات تجاری که به باکو سفر کردند و حضور چهار استاندار از استان‌های هم‌مرز آذربایجان( گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی و آذذبایجان غربی) با هدف شناسایی مشکلات و بررسی راهکارها صحبت کرد و افزود: به همت مسئولان استانی و همکاری اتاق‌ها، امروز گمرک دو کشور 24 ساعته فعال است، مذاکرات درباره تعریف تعرفه‌های ترجیحی شروع شده و در حال پیگیری است، بحث داوری در تجارت بین دو کشور مورد توجه قرار گرفته است و توافق درباره ایجاد اتاق مشترک آذربایجان و ایران با هدف پیگیری مسائل حقوقی مطرح در روند تجارت و سرمایه‌گذاری نهایی شده که همه این اقدامات بسیار امیدوارکننده است.

پیرموذن از توافق برای تقویب و تکمیل چندین پروژه ریلی مشترک بین ایران و آدربایجان سخن گفت و افزود: این توافقات برای دسترسی به بازار اوراسیا اهمیت بالایی دارد. نکته دیگر برگزاری جلسات با وزارت اقتصاد آذربایجان درباره ایجاد شهرک‌های مشترک صنعتی و توافق در این بخش است که می‌تواند زمینه سرمایه‌گذاری‌های مشترک را تسهیل کند.

نایب‌رئیس اتاق ایران به سرمایه‌گذاری‌های مشترک صورت گرفته در بازار دو کشور اشاره کرد و گفت: علاوه بر اقداماتی که تاکنون صورت گرفته، سرمایه‌گذاری مشترک در مرزهای آبی و خاکی را نیز باید دنبال کنیم. این بخش را هدف قرار داده و پیگیری خواهیم کرد. بدون شک مذاکرات امروز بین روسای جمهور ایران و آذربایجان امکان توسعه را تسهیل می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار