
درخشش غرفه پارک علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین در بزرگترین رویداد تجاری کشور/ از حضور پر رونق خارجیها تا متحیر ماندن از توانمندیهای دانشبنیان

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران با حضور رئیسجمهور در سالن اجلاس سران کلید خورد. رئیسجمهور در آیین افتتاحیه با اشاره به آمادگی ایران برای هرگونه همکاری گفت: ایران چهار راهی از شرق به غرب و از شمال به جنوب و بستری است. وی ادامه داد: ما میتوانیم آیندهای را برای دنیای خودمان بسازیم که با سلامت و صلح و امنیت همراه باشد.
برخلاف دورههای قبلی که نمایشگاه بیشتر حالتی تشریفاتی داشت، امسال حضور پررنگ تجار و شرکتهای خارجی به چشم میخورد.
این حضور پررنگ به حدی است که بسیاری از کارشناسان از آن به عنوان "بزرگترین رویداد تجاری کشور در سالهای اخیر" یاد میکنند.
دربهای سالنهای نمایشگاه همزمان با افتتاحیه باز شد
همزمان با آیین افتتاحیه دربهای سالنهای نمایشگاه هم به روی بازدیدکنندگان ایرانی و خارجی باز شد. حضور میهمان خارجی و هیئتهای همراه در همان ساعت اولیه نظر افراد را به خود جلب میکند. سالن ۴۱ غرفه ۲۲ پارک علم و فناوری شهید سلیمانی دانشگاه جامع امام حسین با ارائه محصولات پارکهای علم و فناوری میزبان میهمانان داخلی و خارجی است. این غرفه در ساعات اولیه میزبان اولین میهمانان خود بود تاجران و فعالان اقتصادی از کشورهای عراق و اندوزی اولین میهمانان غرفه بودند که صحبت پیرامون ارتقا سطح فعالیتهای اقتصادی، گسترش سطح فعالیتهای بین دو طرف با هدف کمرنگ شدن نقش تحریمها از محورهای مباحث مطرح شده بین دو طرف بود.
استقبال عضو سازمان جهانی انرژی از میکروفیلتر قابل شستشوی آب دانشگاه جامع امام حسین
از دیگر میهمانان بسام تکی تاجر لبنانی مشاور و عضو سازمان انرژی جهانی بود که در غرفه پارک علم و فناوری دانشگاه جامع حضور پیدا کرد؛ و از ماژول تصفیه آب مرکز مطالعات مهندسی دانشگاه جامع امام حسین بازدید کرد. میکرو فیلتر قابل شستشوی تصفیه پساب و فاضلابهای صنعتی با اندازه ذرات بین یک دهم میکرومتر است.
پیشرفتهترین تکنولوژی تولید پارچههای بتنی چشم بازرگانان عمانی را گرفت
هیأت بازرگانان عمانی از دیگر میهمانان غرفه پارک علم و فناوری شهید سلیمانی دانشگاه جامع امام حسین (ع) در ساعات نخستین افتتاح نمایشگاه بودند. محصولات بتن پارچهای پیشرفتهترین تکنولوژی در دنیاست که در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی تولید میشود.
ترکمنها متحیر از فناوری «لینک لیزری» دانشگاه جامع امام حسین (ع)
یوگنی اول ٱف مدیرعامل یک شرکت تجاری ترکمنستانی در بازدیدی که از غرفه پارک علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین داشت از محصول هایتک لینک لیزری و ویژگیهای آن مطلع شد. این محصول هایتک در ارتباطات لیزری و در کاربردهای مختلف که نیاز به انتقال اطلاعات و دادهها هست مورد استفاده قرار میگیرد. برای مثال ارتباط دو ساختمان در شهر بدون کابل و امواج الکترومغناطیسی به صورت لیزری منتقل شود.
تکنولوژی از تهران، خط تولید در بورکینافاسو
هیات بورکینافاسویی از غرفه دانشگاه جامع امام حسین بازدید کرد؛ و بتون پارچهای شرکت طرح سازندگی نوآوران ماندگار مورد توجه این هیات قرار گرفت. «نبه سوره» رئیس هیات بورکینافاسو بعد از کسب اطلاعات جامع و فنی از محصولات بتون پارچهای و کارایی آن در حوزه ساختمان و کشاورزی علاقهمند به کسب نمایندگی و ایجاد خط تولید در کشور بورکینافاسو شدند.
نمایندگان ۷ میلیارد نفر از جمعیت جهان امروز در تهران
هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران، از امروز میزبان فعالان اقتصادی از ۱۱۰ کشور جهان است، تجاری که نماینده جامعه ۷ میلیارد نفری و بازار تجاری حدودا ۲۵ تریلیون دلاریاند. این موقعیت کمنظیر، فرصتی برای عرضه و نمایش کالا و خدمات باکیفیت و فناورانه ایرانی است. امکانی که میتواند تصویر دقیقی به تجار و فعالان اقتصادی خارجی دهد و بستر سرمایهگذاری خارجی را مهیا کند.