آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۷۹۵

نماینده جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در بیست‌وششمین اجلاس مجمع جهانی فقه اسلامی در قطر شرکت می‌کند

نماینده جمهوری اسلامی ایران در مجمع جهانی فقه اسلامی، آیت‌الله احمد مبلغی، به همراه هیئتی حوزوی برای شرکت در بیست‌وششمین اجلاس این مجمع، به زودی عازم کشور قطر خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نماینده جمهوری اسلامی ایران در مجمع جهانی فقه اسلامی، آیت‌الله احمد مبلغی، به همراه هیئتی حوزوی برای شرکت در بیست‌وششمین اجلاس این مجمع، به زودی عازم کشور قطر خواهد شد.

این اجلاس، که یکی از مهم‌ترین رویداد‌های علمی و فقهی در جهان اسلام به شمار می‌رود، با حضور جمعی از فقها، علما و اندیشمندان از کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود.

مجمع جهانی فقه اسلامی، نهادی وابسته به سازمان همکاری اسلامی است که در سال ۱۹۸۳ میلادی تأسیس شد و مقر آن در شهر جده عربستان سعودی قرار دارد. این مجمع با هدف پاسخگویی به مسائل نوظهور فقهی و تدوین دیدگاه‌های اسلامی مبتنی بر قرآن، سنت و اجتهاد معتبر، تاکنون در موضوعات مهم و حیاتی جهان معاصر تصمیم‌گیری کرده است.

این مجمع همچنین نقش مهمی در تقویت و تقریب فقهی میان مذاهب اسلامی و جست‌وجوی راه‌حل‌های مشترک یا راه‌حل‌های مبتنی بر مبانی مشترک فقهی برای مسائل نوپدید ایفا می‌کند و از مهم‌ترین بستر‌های گفت‌و‌گو و تعامل علمی در میان علمای اسلامی به شمار می‌رود.

آیت‌الله احمد مبلغی، عضو مجلس خبرگان رهبری و استاد درس خارج حوزه علمیه قم، به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در این مجمع، نقش مهمی در ارائه دیدگاه‌های فقه شیعه در چارچوب تقویت گفتمان فقهی میان مذاهب اسلامی ایفا می‌کند.

گفتنی است؛ بیست‌وششمین اجلاس مجمع جهانی فقه اسلامی فرصتی مغتنم برای تبادل نظر علمی، بررسی چالش‌های فقهی روز و ارائه راهکار‌های عملی بر مبنای اصول اسلامی خواهد بود. حضور فعال جمهوری اسلامی ایران در این نشست علمی، بیانگر اهتمام کشور به توسعه تعاملات علمی و فقهی در سطح جهان اسلام و تقویت همگرایی، تفاهم و همبستگی میان مذاهب اسلامی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار