آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۹۳۸

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تمام ظرفیت‌ در کنار مردم تا زمان بهبودی کامل تمامی آسیب‌دیدگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تمام ظرفیت‌های انسانی، فنی و تجهیزاتی، تا زمان بهبودی کامل تمامی آسیب‌دیدگان، در کنار مردم شریف استان خواهد بود و خدمات درمانی به‌صورت مستمر ادامه خواهد یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پژمان شاهرخی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: در پی این رویداد تأسف‌بار مجموعاً یک هزار و ۳۷۵ نفر به مراکز درمانی استان مراجعه کردند که از این میان ۷۱ نفر بستری، یک هزار و ۲۸۵ نفر پس از دریافت خدمات درمانی ترخیص و ۱۴ نفر به مراکز درمانی تخصصی در سطوح بالاتر اعزام شدند. با کمال تأسف، پنج تن از مصدومان علی‌رغم تلاش‌های مستمر کادر درمان، جان خود را از دست دادند.

به گفته وی، تاکنون ۱۸۵ عمل جراحی برای مصدومان انجام شده است و ۱۱ نفر همچنان در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند، همچنین پنج نفر دچار سوختگی‌های شدید هستند و برای پنج بیمار نیز خدمات فوق تخصصی ارائه شده است.

شاهرخی در ادامه افزود: با دستور صریح دکتر ظفرقندی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تجهیزات پزشکی پیشرفته‌ای برای تقویت توان درمانی استان ارسال شد که شامل یک دستگاه سی‌تی‌اسکن، دو دستگاه سونوگرافی پرتابل، یک دستگاه گرافی رادیولوژی پیشرفته، ۱۰ دستگاه DC شوک، ۱۰ دستگاه نوار قلب، ۵۰ دستگاه پمپ سرنگ، ۵۰ تشک مواج و ۲۰۰ برانکارد می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار این حادثه و با قدردانی از تلاش‌های ستاد بحران، نیرو‌های امدادی، اورژانس پیش‌بیمارستانی، پرسنل بیمارستان‌ها و سایر نهاد‌های مسئول، تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تمام ظرفیت‌های انسانی، فنی و تجهیزاتی، تا زمان بهبودی کامل تمامی آسیب‌دیدگان، در کنار مردم شریف استان خواهد بود و خدمات درمانی به‌صورت مستمر ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار