آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۰۳۲

نگاهداری: دیگر نمی‌توان حکمرانی را بدون نوآوری تصور کرد

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در آیین افتتاح فروم حکمرانی و قانون‌گذاری، در چهاردهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵، گفت: دیگر نمی‌توان حکمرانی را بدون نوآوری تصور کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فروم حکمرانی و قانون‌گذاری، به همت مرکز نوآوری قوه مقننه، صبح امروز -سه‌شنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴- همزمان با نخستین روز چهاردهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ آغاز به‌کار کرد.

شایان ذکر است، این رویداد با هدف تقویت پیوند میان نهاد‌های قانون‌گذار و زیست‌بوم نوآوری کشور و با حضور جمعی از مسئولان، قانون‌گذاران، فناوران و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.

بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در این آیین با ابراز تسلیت حادثه اخیر در بندرعباس و با قدردانی از تلاش‌های جهت برگزاری نمایشگاه، سخنرانی خود را آغاز کرد.

وی بر اهمیت نقش‌آفرینی مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه به‌عنوان «سفیر نوآوری در مجلس» تأکید کرد و گفت: این مرکز تاکنون بیش از ۸۰ رویداد نوآورانه برگزار کرده و تلاش کرده‌ایم از ظرفیت زیست‌بوم فناوری و نوآوری در قانون‌گذاری و حکمرانی استفاده حداکثری کنیم.

نگاهداری، با اشاره به تحولات فناورانه نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و زنجیره بلوکی، افزود: دیگر نمی‌توان حکمرانی را بدون نوآوری مؤثر تصور کرد. ما باید اجزای زیست‌بوم نوآوری را از دانشگاه‌ها و اندیشکده‌ها تا شرکت‌های دانش‌بنیان با نمایندگان و نهاد‌های قانون‌گذار به‌هم پیوند بزنیم و بتوانیم مسائل مردم را به‌طور مؤثر حل کنیم.

وی از تدوین طرح قانون هوش مصنوعی به‌عنوان یکی از دستاورد‌های مهم مرکز پژوهش‌های مجلس نام برد و اظهار امیدواری کرد تا تصویب این طرح بتواند دسترسی به داده‌های شفاف و کلان را تسهیل کند.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس همچنین، از اقدامات گسترده برای نهادینه‌سازی نوآوری در مجلس شورای اسلامی سخن گفت و افزود: از راه‌اندازی مدرسه حکمرانی شهید مدرس و موسسه افکارسنجی ملت گرفته تا ایجاد اندیشکده‌های استانی و مراکز داده‌کاوی، و برگزاری دوره‌های و رویداد‌های مختلف همگی از برنامه‌های گذار از مجلس سنتی به مجلس نوین است.

نگاهداری اعلام کرد که با حمایت ریاست محترم مجلس، مراکزی مانند مرکز نوآوری و خانه خلاق، مدرسه حکمرانی و موسسه افکارسنجی ملت در حال تبدیل به نهاد‌هایی مستقل در ساختار مجلس شورای اسلامی هستند تا از این طریق نوآوری به شکلی پایدار و ساختاری در فرایند قانون‌گذاری کشور نهادینه شود.

شایان ذکر است، فروم حکمرانی و قانون‌گذاری، در ادامه چهاردهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵، بستری برای تبادل تجربه، تعامل نهاد‌های قانون‌گذار و بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی در مسیر توسعه کشور خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار