آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۱۲۴

کره شمالی برای نخستین‌بار سامانه تسلیحاتی ناو جنگی جدید خود را آزمایش کرد

کره شمالی برای نخستین‌بار سامانه تسلیحاتی ناو جنگی جدید خود از کلاس «چوی هیون» را با حضور کیم جونگ اون آزمایش کرد؛ آزمایشی که نشان‌دهنده تشدید تمرکز پیونگ‌یانگ بر قدرت‌نمایی دریایی است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ کره شمالی اعلام کرد برای نخستین‌بار سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته ناو جنگی جدید خود از کلاس «چوی هیون» را با موفقیت آزمایش کرده است. این آزمایش با حضور کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و مقامات ارشد نظامی این کشور انجام شد و شامل شلیک موشک‌های کروز، موشک‌های پدافند هوایی و اجرای آتش توپخانه‌ای بود.

 

تسریع در مسلح‌سازی هسته‌ای نیروی دریایی

 

کیم جونگ اون در جریان این رزمایش اعلام کرد:«زمان آن فرا رسیده است که نیروی دریایی کره شمالی روند مسلح‌سازی هسته‌ای را برای حفظ حاکمیت دریایی و دفاع ملی تسریع کند.»

او همچنین تاکید کرد که ارتقای توانمندی‌های دریایی یکی از اولویت‌های راهبردی ارتش کره شمالی در سال‌های آینده خواهد بود.

به گفته یک مقام وزارت دفاع کره جنوبی، نهادهای اطلاعاتی کره جنوبی و ایالات متحده به‌طور مداوم در حال رصد ساخت و توسعه ناوهای جنگی در کره شمالی هستند. تحلیلگران امنیتی این تحرکات را نشانه‌ای از افزایش ظرفیت نظامی کره شمالی در عرصه دریایی می‌دانند.

اندیشکده آمریکایی ۳۸ شمال که بر تحولات کره شمالی تمرکز دارد، در گزارشی اعلام کرد که ممکن است این ناو جنگی هنوز آمادگی لازم برای عملیات مستقل در دریا را نداشته باشد.
این گزارش با استناد به تصاویر ماهواره‌ای نوشت:
«استفاده از یدک‌کش‌ها برای جابجایی ناو به حوضچه خشک، می‌تواند نشان‌دهنده فقدان سامانه پیشرانش کارآمد باشد.»

 

رونمایی رسمی از ناو ۵۰۰۰ تنی

 

رسانه‌های رسمی کره شمالی روز شنبه از این ناو جنگی با وزن ۵۰۰۰ تن و مجهز به تسلیحات سنگین رونمایی کردند. در جریان این مراسم، کیم جونگ اون اعلام کرد که این ناو به زودی به نیروی دریایی خلق کره تحویل داده می‌شود و انتظار می‌رود اوایل سال آینده میلادی وارد خدمت رسمی شود.

این ناو به افتخار «چوی هیون»، مبارز انقلابی ضد ژاپنی، نام‌گذاری شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار