آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۳۷۰

وقاحت آمریکا در دیوان بین‌المللی دادگستری: اسرائیل حق دارد ورود کمک‌های انسانی به غزه را متوقف کند!

جاشوا سیمونز، نماینده ایالات متحده در دیوان بین‌المللی دادگستری، تأکید کرد که رژیم صهیونیستی حق دارد ورود کمک‌های انسانی به غزه را متوقف کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ جاشوا سیمونز، نماینده ایالات متحده در دیوان بین‌المللی دادگستری،در اقدامی وقاحت آمیز تأکید کرد که رژیم صهیونیستی حق دارد ورود کمک‌های انسانی به غزه را متوقف کند.

سیمونز گفت: «قانون بین‌الملل هیچ تعهدی برای قدرت اشغالگر در قبال سازمان ملل، سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای دیگر در زمینه کمک‌های انسانی تعیین نمی‌کند.» او افزود که مجمع عمومی سازمان ملل هیچ اختیاری برای اعمال تعهد دائمی بر رژیم صهیونیستی برای همکاری با سازمان‌هایی مانند آنروا ندارد.

 

حمایت از حق رژیم صهیونیستی برای محدود کردن کمک‌ها

 

سیمونز توضیح داد که رژیم صهیونیستی نیازی به اجازه دادن به یک سازمان خاص برای ارسال کمک‌ها ندارد و اگر این کمک‌ها با منافع امنیتی رژیم صهیونیستی در تضاد باشد، این رژیم حق دارد مانع از ارسال کمک‌ها شود. او این اقدام را به منزله نقض کنوانسیون چهارم ژنو ندانست و گفت: «این اقدام مخالف با امنیت اسرائیل نیست و برای حفاظت از سرزمین‌های اشغالی حق دارد.»

سیمونز همچنین خاطرنشان کرد که قانون اشغال به رژیم صهیونیستی اجازه می‌دهد تا سیستم‌های امنیتی خود را در اراضی اشغالی مدیریت کند و حتی ممکن است فعالیت‌های دولتی یا سازمان‌های بشردوستانه را که با منافع امنیتی رژیم صهیونیستی در تضاد هستند، محدود کند.

در انتقاد از سخنان نمایندگان دیگر کشورها، سیمونز اظهار داشت: «ما نگرانی‌های امنیتی رژیم صهیونیستی را پس از حملات تروریستی ۷ اکتبر ۲۰۲۳ جدی می‌گیریم، و این نگرانی‌ها همچنان تا امروز ادامه دارد.» 

ادامه جلسات دیوان بین‌المللی دادگستری

 

دیوان بین‌المللی دادگستری در روزهای اخیر در لاهه جلسه‌ای پنج روزه برگزار کرده است که در آن ۴۰ کشور و ۴ سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای برای بررسی این موضوع که آیا رژیم صهیونیستی به ممانعت از ارسال کمک‌های انسانی به غزه ادامه می‌دهد یا نه، گرد هم آمده‌اند. این جلسه به درخواست سازمان ملل متحد برگزار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار