آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۷۰۴۴

ونس: تماس ترامپ با پوتین در میانه جلسه، حاضران را غافلگیر کرد

به گفته ونس، ترامپ با تصمیم خود برای تماس فوری با پوتین، به رغم اینکه در مسکو اوایل صبح بود، حاضران در اتاق را غافلگیر کرد.
ونس: تماس ترامپ با پوتین در میانه جلسه، حاضران را غافلگیر کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، جِی. دی. ونس، جزئیات بیشتری درباره تماس تلفنی رئیس‌جمهور دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در خلال یک جلسه در کاخ سفید با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین ارائه داد.

 

ونس در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز گفت ترامپ با تصمیم خود برای تماس فوری با پوتین، به رغم اینکه در مسکو اوایل صبح بود، حاضران در اتاق را غافلگیر کرد. ونس ادعا کرد: «آنان هیچ پیش‌بینی از این کار نداشتند.»

 

او به یاد آورد که ترامپ به حاضرین گفت: «جلسه نسبتاً خوبی داشتیم، می‌خواهم زنگ بزنم به ولادیمیر پوتین، ببینم نظر او چیست»، در حالی که دیگران می‌پرسیدند آیا این تماس هفته آینده انجام خواهد شد. ترامپ در پاسخ گفت: «ساعت چند است در مسکو؟ بیایید همین حالا به او زنگ بزنیم.»

 

ونس گفت این حرکت، نشان‌دهنده سبک ترامپ در نادیده گرفتن پروتکل‌های مرسوم بود. او توضیح داد: «تعداد زیادی از اروپایی‌ها بودند که می‌گفتند باید ارزیابی و بررسی مناسبی انجام شود. اما رئیس‌جمهور گفت: نه، نه، نه، من می‌خواهم با خودش صحبت کنم.» ونس افزود که به نظر او پیشرفت حاصل شده در مذاکرات صلح، به این دلیل است که «گاهی فقط رئیس‌جمهور نیاز دارید که گوشی را بردارد و با کسی تماس بگیرد.»

 

ونس به زلنسکی گفت: «تا زمانی که رفتار خوبی داشته باشی، چیزی نمی‌گویم»

 

معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، جِی. دی. ونس، در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز گفت که در اجلاس اخیر آمریکا و اوکراین با شوخی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، یخِ جلسه را آب کرد: «آقای رئیس‌جمهور، تا زمانی که رفتار خوبی داشته باشید، من چیزی نمی‌گویم.»

 

این شوخی به یک جلسه پرتنش در کاخ سفید اشاره داشت که ماه‌ها قبل رخ داده بود و در آن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با زلنسکی درگیر شد و ونس نیز با اظهارات انتقادی خود به این رهبر اوکراینی حمله کرد.

 

ونس همچنین به فاکس نیوز گفت که تمرکز ترامپ بر پایان دادن به درگیری بین روسیه و اوکراین است، جنگی که به ادعای او نه تنها تلفات بسیاری از دو طرف داشته، بلکه به اقتصاد کشور‌های سراسر اروپا و آسیا نیز آسیب زده است. او استدلال کرد که اگر ترامپ در سال ۲۰۲۲ رئیس‌جمهور بود، این جنگ آغاز نمی‌شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را به دلیل اقدامات «ضعیف و تحریک‌آمیز» مقصر دانست.

 

ونس در پایان گفت: «اکنون در شرایطی هستیم که رئیس‌جمهور با قوت و جسارت در تلاش است تا این ماجرا را به پایان برساند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار