ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۴۲۲۴

ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل

واتیکان روز پنجشنبه نگرانی خود را در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب بین رژیم صهیونیستی و لبنان که در ماه ژوئن با میانجیگری ایالات متحده حاصل شد، ابراز کرد.
واتیکان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار