انصارالله یمن: تعز به یاری خدا آزاد میشود
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با اشاره به تحولات میدانی استان تعز و حملات نیروهای یمنی به اهدافی در عربستان گفت: «به یاری و فضل خدا، تعز آزاد خواهد شد.»
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حزام الاسد عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در اظهاراتی کوتاه، تحولات اخیر در جبهه تعز و حملات نیروهای یمنی به تأسیسات نفتی عربستان را نشانه تغییرات میدانی در روند درگیریها دانست.
وی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «به یاری و فضل خدا، تعز آزاد خواهد شد و آرامکو در ریاض و خریص در آتش است.»
این عضو دفتر سیاسی انصارالله پیشتر نیز بر ادامه عملیات نیروهای یمنی در واکنش به حملات عربستان تأکید کرده بود.
اظهارات الاسد در حالی مطرح شده است که نیروهای مسلح یمن از اجرای عملیات موشکی و پهپادی علیه تأسیسات شرکت آرامکو در ریاض و منطقه خریص خبر دادهاند.
همزمان، گزارشهایی از تشدید درگیریها و پیشروی نیروهای یمنی در محورهای مختلف استان تعز منتشر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا