تجهیزات درمانی بلااستفاده در انبارهای علوم پزشکی مازندران

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامعلی گدازنده اظهار کرد: با وجود جذب اعتبار و خرید تجهیزات که از فناوریهای بسیار پیشرفته و نوآورانه در آنها استفاده شده اما در سالهای اخیر بنا به مسائل مدیریتی و نبود فضا برای راه اندازی، این امکانات در انبارهای دانشگاه علوم پزشکی باقی مانده بود و خاک می خورد.
وی به انباشت «پت اسکن و آنژیوگرافی» به مدت چهارسال در انبارهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و گفت: در حالی که این تجهیزات پزشکی که بسیار برای تشخیص و درمان بیماری هایی نظیر سرطان موثر است برای سالها از دسترس و استفاده مردم استان خارج بود.
پت اسکن می تواند به پزشکان در تست بیماری، آماده شدن برای جراحی و مشاهده میزان موفقیت آمیز بودن روند درمان کمک کند. این روش ممکن است به دلایل مختلفی درخواست شود، اما اغلب آنها در مورد سرطان، بیماری های قلبی و بیماری های مغزی مورد استفاده قرار می گیرند.
مشاور عالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران توضیح داد: خوشبختانه با اقدامات و پیگیری های انجام شده این مشکل در حال برطرف شدن است و امیدواریم طی روزها و یا ماههای آینده تجهیزات اینچنینی وارد چرخه بهداشت و درمان استان شود.
وی افزود: این تجهیزات پزشکی در سطح کشور و منطقه شمال کشور ممتاز و محدود هستند که با ساخت مکان و فضا از جمله اتاق عمل جراحی در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری که کمتر از سه ماه آینده به بهره برداری می رسد، این تجهیزات قابل استفاده خواهد بود.