آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۷۳۲
در شورای پدافند غیرعامل استان مطرح شد:

گلایه صریح استاندار کرمان از قطعی‌های مکرر برق

استاندار کرمان با اشاره به تولید بیش از ۴ هزار مگاوات برق در استان و مازاد نیاز مصرفی گفت: با این حجم از تولید برق در استان، متاسفانه از قطعی برق ضربه می‌خوریم و در برنامه‌ریزی‌های ملی برای قطع برق به کیفیت تولید و کیفیت مصرف توجه نمی‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طالبی در شورای پدافند غیرعامل استان در محل نیروگاه سیکل ترکیبی شهید سلیمانی کرمان گفت: بیش از ۴۰۰۰ مگاوات برق در استان تولید می‌شود در حالی که نیاز ما در اوج مصرف ۳۸۰۰ مگاوات است، اما برای کمک به رفع مشکل ناترازی‌ها، حدود ۳۰۰۰ مگاوات برق مصرف می‌کنیم. 
 
او خواستار نگاه ویژه سطح ملی به استان کرمان در حوزه انرژی شد و افزود: استان کرمان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر هم پیشتاز است و با تولید ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی جایگاه اول را به خود اختصاص داده است. 
 
طالبی ادامه داد: برای احداث ۲ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان کرمان مجوز داده شده که ۸۰۰ مگاوات آن در حال اجرا و ۳ هزار مگاوات نیز جانمایی شده است. 
 
استاندار کرمان با اشاره به ضربه خوردن استان از قطعی برق تصریح کرد: ۷۰ درصد برق مصرفی استان در بخش‌های تولیدی کشاورزی و صنعتی است که کمک به تولید ملی هستند، اما در برنامه‌ریزی‌ها برای قطع برق اصلا به کیفیت تولید و کیفیت مصرف توجه نمی‌شود. 
 
طالبی گفت: ما حتما این گلایه را به مسؤلان مربوطه می‌رسانیم و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز می‌خواهیم این مسئله را پیگیری کنند. 
 
استاندار کرمان اظهار کرد: نیروگاه‌های ما به دنبال رفع موانع هستند که تولید خود را افزایش و راندمان را هم بالا ببرند. 
 
وی گفت: یکی از مشکلات ما کمبود آب است که بناست از تصفیه فاضلاب استفاده و در جهت تولید برق به کار گیریم.
 
طالبی با تاکید بر اینکه مشکلات تامین سوخت را باید به حداقل برسانیم، ابراز داشت: باید با کمک هم و تلاش همه عزیزان، مشکلات این مسیر را برطرف و شاهد توسعه تولید در واحد‌های نیروگاهی استان باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار