آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۲۷۶

لزوم حل دغدغه‌های معیشتی معلمان/توسعه پایدار از دل آموزش و پرورش می‌گذرد

استاندار کرمانشاه با تأکید بر جایگاه بنیادین علم و آموزش در توسعه کشور، معلمان را صاحبان پایدارترین قدرت در جامعه دانست و خواستار رفع دغدغه‌های معیشتی آنان شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیین زنگ سپاس معلم همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم صبح امروز با حضور منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران کل در دبیرستان علامه مجلسی برگزار شد.

استاندار کرمانشاه در این آیین با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم و گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره)، شهیدان انقلاب اسلامی به‌ویژه شهدای فرهنگی استان کرمانشاه، از مقام والای معلمان و فرهنگیان تجلیل کرد و معلمان را ستون دانایی و معماران فردای ایران اسلامی دانست.

استاندار کرمانشاه با اشاره به نقش بنیادین علم در اداره جهان هستی، بیان کرد: خداوند متعال با علم خود عالم را مدیریت می‌کند و هر آنچه در جهان جریان دارد، ناشی از علم الهی است لذا به همین جهت، جایگاه علم و معلم در آموزه‌های دینی ما بسیار والا و برجسته است.

مدیر ارشد استان با بیان اینکه انسان‌های بزرگ و اثرگذار از مکتب معلم برخاسته‌اند، افزود: اگر امروزه کشورهایی در مسیر پیشرفت قرار گرفته‌اند، این امر نتیجه توجه آنان به علم و آموزش است.

وی با بیان اینکه توسعه پایدار بدون تکیه بر علم و آموزش امکان‌پذیر نیست، گفت: در جهان امروز سه نوع قدرت وجود دارد؛ قدرت زور، قدرت ثروت و قدرت علم که از میان این سه، تنها قدرت علم است که پایدار و تاثیرگذار است و می‌تواند دیگر قدرت‌ها را مدیریت کند؛ این قدرت در اختیار معلمان و فرهنگیان است و به همین جهت، باید منزلت این قشر به‌درستی شناخته و پاس داشته شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت نهاد آموزش و پرورش، گفت: آموزش و پرورش بزرگترین نهاد اجتماعی کشور است که آینده‌سازان این مرز و بوم را تربیت می‌کند و اگر می‌خواهیم جامعه‌ای توسعه‌یافته داشته باشیم، باید از مدرسه آغاز کنیم.

حبیبی تصریح کرد: علم در فرهنگ اسلامی با اخلاق و تربیت همراه است و این موضوع وجه تمایز نظام تعلیم و تربیت ما با نظام‌های صرفاً تکنولوژیک غربی است.

استاندار کرمانشاه افزود: این هماهنگی علم و اخلاق، انسان‌هایی می‌پروراند که نه‌تنها در عرصه‌های علمی، بلکه در زمینه‌های انسانی و اخلاقی نیز الگو هستند.

مدیر ارشد استان با اشاره به برخی مشکلات معیشتی معلمان، گفت: این مشکلات ناشی از کم‌کاری ما در بدنه اجرایی است و همه ما مسئول هستیم تا در جهت رفع این دغدغه‌ها اقدام کنیم و باید شرایطی فراهم شود تا معلمان با آرامش و آسایش بیشتر به تربیت نسل آینده بپردازند.

استاندار کرمانشاه از دیدار اخیر خود با وزیر آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان کرمانشاه، از وزیر آموزش و پرورش دعوت کرده‌ایم تا در این سفر حضور یابد و از نزدیک در جریان مسائل و نیازهای معلمان استان قرار گیرد.

حبیبی خاطرنشان کرد: امروز در این مراسم گرد هم آمده‌ایم تا در برابر قامت استوار معلمانی که با عشق، ایمان و اخلاص در راه تربیت نسل آینده گام برمی‌دارند، سر تعظیم فرود آوریم و هر آنچه امروز ایران اسلامی در اختیار دارد، ثمره تربیت نسلی است که در مکتب معلم رشد یافته است.

وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش جمعی و حمایت از آموزش و پرورش، مسیر پیشرفت، توسعه و آبادانی کشور با شتاب بیشتری ادامه یابد و آینده‌ای روشن‌تر برای نسل‌های آتی رقم بخورد.

استاندار کرمانشاه از نمایشگاه کارآفرینی دانش‌آموزان بازدید کرد و ضمن قدردانی از دانش آموزان برای برپایی این نمایشگاه بر لزوم توجه و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار