
دمای انفجار اسکله بندر شهید رجایی ۱۴۰۰ درجه بود/ آب روی کانتینرها بخار میشد
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل آتشنشانی تهران گفت: دمای حریق در محل حادثه ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد بود و آب نمیتوانست آتش کانتینرها را خاموش کند.
وی افزود: آب به محض برخورد با آتش، بخار میشد و این مشکل عملیات اطفای حریق را بسیار پیچیده میکرد.
مدیرعامل آتشنشانی تهران ادامه داد: آتش در کانتینرهای بستهای که مواد مختلفی از جمله مواد غذایی، لوازم خودرو و قیر در آنها نگهداری میشد، رخ داده بود.
وی اظهار کرد: برای کنترل حریق، لازم بود درب این کانتینرها باز شود، که در برخی موارد مانند کانتینرهای حاوی قیر، استفاده از آب غیرممکن بود.
مدیرعامل آتشنشانی تهران گفت: این حادثه به یک بحران تبدیل شده و برای مدیریت آن، استانهای فارس، کرمان، یزد، تهران و هرمزگان همکاری داشتند.
وی افزود: در مجموع، ۱۵ ساعت برای کنترل حریق اصلی و ۴۸ ساعت برای اطفای کامل آتش زمان صرف شد.
مدیرعامل آتشنشانی تهران با تأکید بر تلاشهای آتشنشانان گفت: آتشنشانان با جانفشانی وارد حریق میشدند و در این مدت چندین انفجار در فاصله ۵ متری آنها رخ داد.