آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۰۶۰

اسکایپ برای همیشه تعطیل می‌شود

برنامه‌ای که روزگاری مترادف با تماس ویدیویی بود، حالا برای همیشه خاموش می‌شود تا جایش را به Microsoft Teams بدهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همان‌طور که مایکروسافت قبلاً اعلام کرده بود، سرویس اسکایپ که زمانی میان کاربران اینترنت محبوبیت زیادی داشت، امروز رسماً تعطیل می‌شود. این شرکت به کاربران پیشنهاد کرده از سرویس Microsoft Teams استفاده کنند.

 

در گذشته، عبارت «اپلیکیشن تماس ویدیویی» با نام اسکایپ گره خورده بود. این پلتفرم سال ۲۰۰۳ راه افتاد و سال ۲۰۱۱ مایکروسافت آن را با پرداخت ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خرید. بعد‌ها ظهور سرویس‌های رقیب ازجمله فیس‌تایم اپل، گوگل میت، زوم و تلگرام باعث شد شرایط اسکایپ سخت‌تر شود.

خداحافظی با اسکایپ

درنهایت پس از سال‌ها تلاش مایکروسافت برای بازگرداندن کاربران به اسکایپ، این شرکت تمرکزش را روی سرویس تیمز گذاشت و چند ماه پیش اعلام کرد اسکایپ ۱۵ اردیبهشت رسماً به گورستان سرویس‌های اینترنت می‌رود.

راهکار مایکروسافت برای جایگزینی اسکایپ تمرکز بر اپ تیمز بوده است. این سرویس در واقع پلتفرمی برای همکاری و تعامل میان تیم‌های کاری و سازمانی است. مایکروسافت تیمز سال ۲۰۱۷ تأسیس شد تا با سرویس‌هایی مانند اسلک رقابت کند و اکنون جایگزین اسکایپ معرفی شده است.

مایکروسافت می‌گوید کاربران فعلی اسکایپ می‌توانند به نسخه رایگان تیمز مهاجرت کنند. خیلی از قابلیت‌های اصلی اسکایپ ازجمله تماس‌های تکی و گروهی، پیام‌رسانی و اشتراک‌گذاری فایل در نسخه رایگان این برنامه وجود دارد، اما یکی از قابلیت‌های مهم اسکایپ را ندارد: تماس تلفنی.

قابلیت شماره‌گیری اسکایپ یا Dial Pad برای کاربران پولی این برنامه از طریق رابط کاربری تحت وب تیمز در دسترس خواهد بود، اما قابلیت تماس ۷۰ دقیقه‌ای اسکایپ از مارس ۲۰۲۶ از اشتراک‌های Microsoft ۳۶۵ Personal و Microsoft ۳۶۵ Family حذف می‌شود.

در هر صورت اسکایپ به‌عنوان برگی از کتابچه تاریخ سرویس‌های اینترنتی در یاد‌ها می‌ماند؛ پلتفرمی که روزگاری یکی از راه‌های ارتباطی اصلی کاربران محسوب می‌شد و شاید کمتر کسی فکر می‌کرد به این زودی حذف شود، حالا رسماً خاموش شده تا راه برای فعالیت سرویس‌های جدیدتر باز باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار