آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۱۹۰

ساخت ۱۲ مدرسه در شهر جدید پرند آغاز شد

عملیات ساخت ۱۲ مدرسه در پرند با حضور معاون وزیر راه، مسئولان محلی و نماینده مجلس آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، معاون وزیر راه و شهرسازی در آیین با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های آموزشی هم‌زمان با اجرای پروژه‌های مسکن، اظهار کرد: توسعه خدمات روبنایی از جمله آموزش، درمان و فضاهای فرهنگی از اولویت‌های شرکت عمران شهرهای جدید در سال ۱۴۰۴ است و ساخت این مدارس بخشی از برنامه‌ کلان دولت در راستای ارتقای کیفیت زندگی در شهرهای جدید محسوب می‌شود.

علیرضا ملکی با قدردانی از همکاری نزدیک نمایندگان مجلس شورای اسلامی، افزود: با تعامل سازنده میان دولت و مجلس، امروز توانسته‌ایم از ظرفیت بند «پ» تبصره ۱۰ قانون بودجه ۱۴۰۴ برای تامین مالی پروژه‌های آموزشی بهره‌مند شویم، این مدارس از نخستین طرح‌هایی هستند که با استفاده از این ظرفیت قانونی کلنگ‌زنی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: از میان ۸۰ پروژه آموزشی برنامه‌ریزی‌شده در شهرهای جدید کشور، ۱۲ مدرسه سهم شهر پرند است و پنج پروژه نیمه‌تمام نیز با پیشرفت مناسب در حال تکمیل هستند که با بهره‌برداری از این مدارس، شاخص‌های آموزشی پرند در مقاطع ابتدایی و متوسطه به شکل محسوسی ارتقاء خواهد یافت.

رئیس هیات‌ مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید همچنین با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن اظهار کرد: در شهرهای جدید کشور ۱۴۱ هزار واحد مسکونی در دست اجراست که ۱۲۸ هزار واحد از آن‌ها موفق به دریافت پروانه ساختمانی شده‌اند و اتصال بیش از ۹۳ هزار واحد به نظام بانکی نیز محقق شده که این نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیر در روند ساخت‌وساز است.

این مسئول افزود: ساخت مسکن بدون توجه به خدمات زیرساختی و روبنایی مؤثر نیست. از این‌رو، توسعه مدارس، درمانگاه‌ها، فضاهای فرهنگی و مذهبی و محوطه‌سازی در اولویت برنامه‌های شرکت عمران قرار دارد.

ملکی همچنین به استفاده از مصالح به‌روز و رعایت استانداردهای طراحی و نظارت در پروژه‌های آموزشی تاکید و اظهار امیدواری کرد که مدارس جدید، هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی آینده، در اختیار آموزش‌وپرورش شهر پرند قرار گیرد تا دانش‌آموزان در فضایی امن و مناسب به تحصیل بپردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار