آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۷۸۷

توقیف ۹۹۲ پرونده اوراق بهادار در فروردین

سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: ۹۹۲ پرونده اوراق بهادار در فروردین ماه سال جاری، توقیف شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،  یکی از خدمت‌هایی که شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در بازار سرمایه انجام می‌دهد به توقیف و توثیق اوراق بهادار مربوط می‌شود.

جزئیات توقیف اوراق بهادار

بر همین اساس، آمارهای منتشر شده نشان می‌دهد: در اولین ماه بهار امسال، ۷۱۵ پرونده اوراق بهادار درباره رفع توقیف، ۷۱۰ پرونده درباره فروش و ۷۷۱ پرونده درباره استعلام دارایی عملیاتی شده است.

جزئیات توثیق اوراق بهادار

طبق این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، درخواست‌های ۱۲۸ پرونده اوراق بهادار درباره توثیق، ۱۱۷ پرونده اوراق بهادار درباره رفع توثیق، ۳۷ پرونده درباره فروش توثیق و ۳۶ پرونده درباره استعلام توثیق انجام شده است.

توقیف اوراق بهادار چیست؟

گفتنی است؛ این فرآیند ناظر بر دستورات واصله از مراجع ذی صلاح قانونی نظیر محاکم حقوقی و کیفری دادگستری، ادارات کل امور مالیاتی و… است که در آن دستور توقیف اوراق بهادار متعلق به شخصی که محکوم، به پرداخت وجه می‌باشد صادر می‌گردد. لازم به ذکر است؛ مرجعی که دستور توقیف صادر نموده است می‌تواند نسبت به رفع توقیف و یا فروش اوراق بهادار توقیفی نیز دستور دهد.

توثیق اوراق بهادار چیست؟

در همین حال، توثیق اوراق بهادار عبارت است از مسدود نمودن اوراق بهادار متعلق به شخص (وثیقه گذار) به نفع شخص دیگر (وثیقه گیر)؛ در این فرآیند وثیقه گذار با در دست داشتن مدارک لازم وفق دستورالعمل توثیق اوراق بهادار به شرکت سپرده گذاری مرکزی مراجعه و پس از تکمیل مراحل، مراتب انسداد در سامانه پس از معاملات اعمال می‌گردد. متعاقباً وثیقه گیر می‌تواند نسبت به رفع توثیق و یا فروش اوراق بهادار وثیقه شده اقدام کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار