آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۳۹۲
در پاسخ به دانشجو :

امیر واحدی: در رزمایش اخیر از جنگنده یاک ۱۳۰ استفاده شد / آمادگی داریم تا از هواپیما‌های نسل جدید در ناوگان نیروی هوایی استفاده کنیم +فیلم

فرمانده نیروی هوایی ارتش تاکید کرد : استفاده از جنگنده یاک ۱۳۰ در رزمایش اخیر نیز در همین راستا بوده است و از همین تریبون اعلام می‌کنم که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی صددرصد قرار دارد.

امیر واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در حاشیه  مراسم جشن اولین پرواز انفرادی سلو خلبانی در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری درپاسخ به خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : تجهیزات و جنگنده‌های قدیمی ما مثل F۴ یا F۱۴ اگرچه مربوط به سال‌های گذشته است، اما تمامی سیستم ناوبری و تسلیح آن توسط وزارت دفاع بروز شده است و آمادگی داریم تا از هواپیما‌های نسل جدید در ناوگان نیروی هوایی استفاده کنیم

وی افزود : استفاده از جنگنده یاک ۱۳۰ در رزمایش اخیر نیز در همین راستا بوده است .

کد ویدیو

فرمانده نیروی هوایی ارتش تصریح کرد : از همین تریبون اعلام می‌کنم که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی ۱۰۰ در ۱۰۰ قرار دارد.

وی در ادامه افزود : در زمینه آموزش خلبانان و نیروی متخصص، کاملا خودکقا شده‌ایم و هیچ نیازی به خارج از کشور نداریم.

کد ویدیو

امیر واحدی ادامه داد : این یک سنت دیرینه است که بر سر خلبانان پس از اولین پرواز بدون همراهی مربی خود، آب بریزند که احساس غرور نکند.

فرمانده نیروی هوایی اظهارداشت : البته ما بر سر اساتید هم آب می‌ریزیم و این منحصر به دانشجویان نخواهد بود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار