آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۷۹۶
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی:

طرح برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل در مرحله اول اجرا به ۴۰ میلیون دلار منابع مالی نیاز دارد

عظیمی‌فر گفت: در راستای کاهش آلودگی هوا و مصرف سوخت، طرح برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور با تمرکز بر موتورسیکلت‌های فرسوده کلانشهرها، آغاز خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدصادق عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در جمع خبرنگاران گفت: در راستای کاهش آلودگی هوا و مصرف سوخت، طرح برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور با تمرکز بر موتورسیکلت‌های فرسوده کلانشهرها، آغاز خواهد شد.

 

وی افزود: این طرح که به‌عنوان گام اول در نظر گرفته شده است، شامل برقی‌سازی ۲۰ هزار موتورسیکلت در مرحله نخست است. این موتورسیکلت‌ها عمدتاً موتورسیکلت‌های کاری هستند که مصرف سوخت بالایی دارند و در برخی موارد تا ۷ برابر خودرو‌های معمولی آلایندگی تولید می‌کنند.

 

عظیمی‌فر عنوان کرد: منابع ناشی از اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده، انتشار اوراق صرفه‌جویی و پلتفرم‌های حمل‌بار و نهاد‌های مالی خصوصی از جمله منابعی هستند که برای تأمین مالی این پروژه درنظر گرفته شده است.

 

وی در تشریح این موضوع گفت: موتورسیکلت‌هایی که مصرف بالایی دارند و به پایان عمر مفید خود رسیده‌اند، از مدار خارج می‌شوند و منابع حاصل از اسقاط آنها به‌منظور تأمین مالی موتورسیکلت‌های برقی استفاده خواهد شد. علاوه براین، به‌ازای اسقاط هر موتورسیکلت فرسوده و برقی‌سازی آن، در حدود ۱۰۰ کیلومتر صرفه‌جویی در مصرف سوخت حاصل می‌شود. وزارت نفت نیز تقبل کرده است که تأمین مالی این بخش از پروژه را برعهده گیرد.

 

وی با اشاره به زمان اجرایی شدن مرحله نخست این پروژه، عنوان کرد: توافقی با مجموعه پست صورت گرفته که بخشی از این ناوگان در تاریخ روز ملی پست به بهره‌برداری برسد. با توجه به طراحی دقیق مدل اجرایی و مالی این طرح، پیش‌بینی می‌شود که فاز اول برقی‌سازی در مدت کوتاهی اجرایی شود.

 

عظیمی‌فر در پایان گفت: با توجه به این که هر موتور برقی به طور تقریبی ۲ هزار دلار هزینه دارد، برآورد اولیه نشان می‌دهد که برای تأمین ۲۰ هزار موتور برقی، حدود ۴۰ میلیون دلار منابع نیاز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار