آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۸۹۰

واکنش فرمانده نیروی دریایی ارتش به اظهارات ترامپ درباره نام خلیج فارس

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: مردم عزیز ما همیشه باید بدانند دشمن هر موقع به بن بست برخورد می‌کند سریعا به جنگ روانی یا جنگ شناختی روی می‌آورد و همیشه به صورت ترکیبی عمل می‌کند.
واکنش فرمانده نیروی دریایی ارتش به اظهارات ترامپ درباره نام خلیج فارس

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، به ادعای تغییر نام خلیج فارس واکنش نشان داد و گفت: کسانی که امروز این لفاظی‌ها را انجام می‌دهند یا درواقع ما اینگونه می‌گوییم بیشتر از کوپن خودشان حرف می‌زنند. با توجه به اسنادی که خودشان منتشر کردند ۶ هزار سال پیش ایرانی‌ها خلیج فارس را در سیطره خودشان داشتند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در یک برنامه تلویزیونی گفت: ایرانی‌ها در ۶ هزار سال پیش اولین قدرت دریایی در جهان بودند و اولین ناو جنگی را داشتند و اولین ماموریت جنگی را انجام دادند.

وی ادامه داد: محققان در دانشگاه میشیگان یک تصویری را نشان دادند که در آن یک فرمانده ایرانی دست یک فردی را بسته و به خشکی منتقلش می‌کند؛ و نکته قابل توجه این است که این شناور متعلق به ۶ هزار سال پیش است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: مردم عزیز ما همیشه باید بدانند دشمن هر موقع به بن بست برخورد می‌کند سریعا به جنگ روانی یا جنگ شناختی روی می‌آورد و همیشه به صورت ترکیبی عمل می‌کند.

وی گفت: امروزه در منطقه یک وحدتی درحال شکل گیری است. قطعا دشمن به دنبال یک راه حلی است که این وحدت را نابود کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: امروز محققین سایر کشور‌ها و حتی کشور‌هایی که با ما زاویه دارند به این ادعای تغییر نام خلیج فارس واکنش نشان داده‌اند و از همان واژه توهم برای آن بنده خدا استفاده کردند.

وی در پایان تصریح کرد: کسی که بر ضد ما است این جمله را بگوید بسیار جالب است؛ اینکه بیان کنند خلیج فارس یک اسم تاریخی و کهن است که به این سادگی نمی‌توان به آن نزدیک شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار